Смертельна статистика: у Києві три «швидкі» потрапили в жахливі ДТП

image
16 Жовтня 2019, 17:28
Поділитися:

Минулого тижня у столиці сталося три ДТП за участі автомобілів швидкої допомоги. Два з них – смертельні.

Про це повідомляє Центр організації дорожнього руху на своїй сторінці у Facebook.

10 жовтня на перехресті Антоновича-Жилянської у карету невідкладної допомоги врізався Ford. «Швидка» перекинулася, її водій та двоє фельдшерів отримали травми, – повідомили у центрі, опублікувавши відео аварії.  

Крім того, 13 жовтня на бульварі Лесі Українки зіткнулися карета «швидкої» та Skoda. Загинув пасажир «швидкої» – велосипедист, який перед цим потрапив під Fiat.

Наступного дня, 14 жовтня, страшна аварія сталася на перехресті бульвару Перова і проспекту Ватутіна. Peugeot влетів у бік «швидкої», яка через сильний удар перекинулася на бік. Водій карети невідкладної допомоги загинув на місці, фельдшерка померла в лікарні. Другий фельдшер отримав травми.

– У всіх трьох випадках «швидка» рухалася із проблисковими маячками. Загальновідомо: коли наближається транспортний засіб із увімкненим проблисковим маячком чи звуковим сигналом водії, які можуть створювати перешкоду, зобов’язані дати йому дорогу. Минулий тиждень продемонстрував: ігнорування цього правила призводить до трагедії, – з сумом констатували у Центрі організації дорожнього руху.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ