Смерть хлопчика від удару струмом і два потопельники в озерах – нещасні випадки тижня

image
3 Липня 2019, 20:46
Поділитися:

14-річний хлопець, якого минулого тижня вразило струмом на залізничній станції «Бобрик», днями помер від отриманих ушкоджень. Окрім того, цього понеділка знайшли тіла двох потопельників – молодого хлопця на озері поблизу Княжичів і жінки в озері Білому в парку «Приозерному». Про це повідомляють офіційні джерела та наближені до родин загиблих.

Про електричний удар на станції «Бобрик» правоохоронці повідомили ще 25 червня. Парубок із села Шевченкове заліз на захисну сітку над пішохідним мостом, щоби зробити фото. Однак металеві опори, за які ухопився юнак, були під напругою у 27 000 В. У результаті – електричний розряд, шоковий стан, важкі опіки з обвугленням, 70 % поверхні тіла ушкоджено.

Увесь цей час за життя підлітка боролися лікарі. Рідні та близькі почали збирати кошти на операцію та переліт до спеціалізованого закладу в Бостоні, США. Однак, урятувати хлопця не вдалося. Днями наближені до юнака та його родичів у соцмережах повідомили, що Роман Шкавро помер.

Роман Шкавро. Фото з родинного альбому

Про пошук жінки в районі парку «Приозерного» у Броварах вранці понеділка, 1 липня, оголосив Петро Приказчик, керівник міського відділу, який займається зокрема надзвичайними ситуаціями. Але вже вдень з’явилась інформація, що тіло небіжчиці знайшли. Це згодом підтвердив і Петро Приказчик. Обставини смерті наразі не називають. Відомо лише, що жінка 1983 р. н. із Крижопільського району, що на Вінничині.

Приблизно в цей же час стало відомо про ще одну схожу трагічну знахідку. Потопельника 1991 р. н. із Надвірнянського району, що в Івано-Франківській області, дістали із озера в районі зупинного пункту залізниці «Ялинка» неподалік від Княжичів. Чоловік зник ввечері 30 червня, принаймні саме тоді рятувальники отримали відповідне повідомлення, – йдеться в оголошенні обласного ДСНС.

Рятувальники на озері. Фото – Головне управління ДСНС України у Київській області

Нагадаємо, протягом останнього місяця це вже не перший випадок утоплення на Броварщині. Лише від початку літніх канікул загинуло троє – усі неповнолітні. Не першим є також і випадок травмуванням електрострумом на залізниці. Минулого року 14-річний Євген Агабеков вирішив зробити селфі, залізши на вагон поїзда, що стояв на броварському вокзалі, де отримав розряд. Зусиллями лікарів, у тому числі закордонних, а також численних жертводавців, хлопець вижив і повернувся до нормального життя.

Джерело: Трибуна Бровари