Смажене, алкогольне та амстердамське: у «Терміналі» відбувся фестиваль морозива. ФОТО

image
12 Серпня 2019, 20:57
Поділитися:

Протягом 10 і 11 серпня у броварському ТРЦ «Термінал» проходив фестиваль морозива. Захід, який, зі слів організаторів, проспонсорували декілька українських виробників морозива, був розрахований головно на дітей. Для малечі влаштували забави із танцями, музикою, іграми, дискотекою та розіграшами призів.

Журналісти «Трибуни Броварів» побували на фестивалі в неділю. Зі слів багатьох присутніх, програма була ідентичною до суботньої. Про це свідчать і листівки-запрошення та інша реклама від організаторів.

Розваги організували на другому поверсі торговельного центру. Тут же виробники морозива поставили свої ятки, де продавали морозиво та інші ласощі.

Почалось дійство близько 12:00 із мильних бульбашок, у які за допомогою спеціальних  обручів «огортали» дітей. Усе відбувалось на невеличкій сцені.

Сміливішим дітлахам і юнакам дали змогу «погратися» з вогнем – у прямому сенсі цього слова. На руку наносили піну, насичену газом, яка запалювалася від запальнички.

Згодом аніматори принесли для дітлахів дві великі кулі та луснули їх. Тепер кульок було безліч – їх радісно лускали і діти, і, навіть, деякі дорослі.

Тим часом поряд охочим робили блиск-тату, найменшим свої обійми дарувала корівка. Помітили ми тут і жонглерку, однак не на моноциклі, як то обіцяли в програмі.

До слова, дійство відбувалось під російськомовну музику, а самі аніматори спілкувалися з дітьми лише російською мовою. Водночас ведучі заходу говорили тільки українською. У перервах між забавками вони роздавали дітям талони на безкоштовне морозиво та розігрували цінніші призи: квитки в аквапарк, на гіперболоїд, сертифікати в салон модного одягу тощо.

Дорослим, які брали участь у вікторині, ставили серйозніші запитання. І якщо дитині могло дістатися звичайне або смажене морозиво, то повнолітнім пропонували алкогольне або спеціальне з Амстердаму.

Розваги для дітлахів продовжились спеціальним майстер-класом, який провели вже знайомі нам аніматори. Вони показали, як використовуючи різні інгредієнти, як от молоко, згущівку, цукрову пудру, а також рідний азот, можна приготувати морозиво на місці.

У надвечірній час ініціатори заходу підготували для дітлахів дискотеку з генератором мильних бульбашок  та конфеті. Протягом усього часу фестивалю продовжували роздавати безкоштовне морозиво.

Як зазначають організатори, дійство в «Терміналі» влаштували, щоби «розтопити нудьгу в найкращих смаках найулюбленішого десерту», адже «це просто феєрична подія, яка змусить покинути всі справи та вирушити за гастрономічним задоволенням і позитивними враженнями!»

Фото – Дмитро Карпій

Джерело: Трибуна Бровари