Smart Plaza на Оболоні продають: хто покупець

image
15 Квітня 2019, 12:51
Поділитися:

ТРЦ Smart Plaza Obolon, розташований біля метро Мінська в Оболонському районі, змінює власника. Торгово-розважальний центр та однойменний житловий комплекс вирішила придбати одна з найбільших інвестиційних компаній Dragon Capital. Антимонопольний комітет України дозволив “URE Holding Limited”, яка входить в структуру Dragon Capital, купити акції компанії “Avepero Limited”, що володіє компанією Барконд – замовником будівництва ТРЦ.

Про це повідомляє сайт RAU з посиланням на LIGA та прес-службу АМКУ.

– Надано дозвіл компанії “URE Holding Limited” (м. Нікосія, Кіпр) на придбання акцій компанії “Avepero Limited” (м. Нікосія, Кіпр), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії, – говориться у повідомленні АМКУ.

За інформацією RAU, “Avepero Limited”, згідно з реєстром юридичних осіб, є засновником компанії “Барконд” – замовника будівництва ТРЦ та ЖК Smart Plaza Obolon. Основним інвестором проекту виступила компанія UDP, а девелопером – компанія A-Development.

Довідка. Dragon Capital — одна з найбільших інвестиційних груп в Україні, яка надає повний спектр інвестиційно-банківських та брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Заснована у 2000 році в Києві компанія має успішний 19-річний досвід прямих інвестицій в Україну.

Як розповідав “Вечірній Київ”, трирівневий Smart Plaza Obolon, площею близько 15 тис. кв. м, із яких 10 тис. кв. м – орендні, став першим ТРЦ, який відкрився у Києві в 2019 році, у січні. Головна особливість ТРЦ – це орієнтація на заклади громадського харчування: кафе та ресторани займають близько третини його площ. Якірними орендарями об’єкта стали “Сільпо”, Comfy та ресторан KFC. 

Фото – сайт RAU

Читайте більше цікавих новин у рубриці “Неофіційно”

Джерело: Вечірній Київ