Смачний та соковитий: де у Києві можна поїсти шашлик, не виїжджаючи на природу

image
18 Травня 2024, 18:07
Поділитися:

Навіть якщо до відпустки далеко і вирватися на природу у вихідні поки не виходить, ресторани працюють, веранди вже відкрилися, мангали димлять. Впевнені, що більшість наших читачів обожнюють страви на мангалі, адже вони смакують по-особливому – завдяки диму набувають пікантного аромату і залишаються ніжними та соковитими.

Журналісти 44.ua підготували для вас добірку київських закладів, де можна скуштувати соковитий та смачний шашлик, приготовлений на мангалі.

Тож, перший заклад в нашій добірці, де ви зможете насолодитись неймовірно смачним шашликом – це “Шашличний хутір”. У цьому ресторані варто замовити смачно приготоване хачапурі, салати та шашлик. Тут також можна насолодитися живою музикою. З погляду гостей персонал тут енергійний. Непоганий сервіс – великий плюс цього місця. Багато хто вважає, що ціни тут демократичні.

Ціни:

шашлик з баранини – 265 грн/200гр;шашлик з телятини – 260 грн/200 гр;шашлик зі свиного ошийку – 245 грн/200 гр;шашлик з індички – 225 грн/250 гр.

Адреса: проспект Романа Шухевича 1д.

У Києві можна відвідати мережу хінкальних “Гогі”, де відвідувачам пропонують різноманітні страви грузинської кухні. Коронною стравою є хінкалі, які можна скуштувати з різними начинками – з сиром, бараниною й/чи змішаним фаршем. Також гостей пригощають шашликом, пхалі, сациві, чихиртмою. У барній карті присутні грузинські вина й чача, з безалкогольних напоїв – лимонади й авторські настоянки. Заклад налічує п’ять залів з інтер’єром у східному стилі.

Ціни:

шашлик зі свинини (ошийок) – 225 грн за 150 гр;шашлик з телятини – 235 грн за 150 гр;шашлик з курки – 195 грн за 150 гр.

Графік роботи: щодня з 12:00 до 21:30.

Адреса: вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, 13; вулиця Мала Житомирська, 15 а; вулиця Івана Мазепи, 3; Дніпровська набережна, 26Д.

Ми маємо Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua” – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Традиційний узбецький плов, пухкий хліб з тандиру, чебуреки з рекордною кількістю начинки, хачапурі та соковитий шашлик на мангалі – це хіти серед гостей закладу “ІШАК”. Тут магія Сходу переплітається з українською гостинністю та безкомпромісними стандартами сервісу.

Ціни:

шашлик із осетра – 520 грн;курячий шашлик у східному стилі в пряному йогурті – 180 грн;шашлик із ягняти – 290 грн.

Графік роботи: щодня з 11:00/12:00 до 23:00.

Адреса: вул. Велика Васильківська, 85/87; Кловський узвіз, 10.

Працює в Києві ресторан “Musafir”, де відвідувачам пропонують скуштувати страви кримсько-татарської кухні. У меню закладу можна замовити чебуреки, манти, татар-аш, сарму, янтики, плов, кебаби й авторські нові страви з відтінком татарської кухні і, звичайно, шашлик. Інтер’єр закладу витриманий у стилі кримсько-татарського будинку з традиційною для нього побілкою і стельовими балками. Стіни кафе прикрашають килимки, що зроблені власноруч.

Ціни:

шашлик курячий – 181 грн за 150 гр;шашлик із баранини – 286 грн за 150 г;шашлик із яловичої вирізки – 406 грн за 150 гр.

Графік роботи: щодня з 10:00 до 22:00.

Адреса: вул. Саксаганського 57а; вул. Б. Хмельницького 3б; вул. Рогнідинська 4а.

Ресторан “Мама Манана”– це ідеальне місце для проведення приємного вечора у дружній компанії чи романтичного побачення з коханою людиною. Інтер’єр закладу зміг поєднати сучасний стиль та елементи грузинських традицій. В меню пропонуються найкращі страви, родом з Грузії – хачапурі, хінкалі, люля-кебаб, харчо, м’ясо, овочі та риба на грилі, традиційні салати, закуски, шашлик, домашні сири та багато іншого. Бар ресторану містить в собі велику колекцію грузинських вин багаторічної витримки, чачу, фірмові коктейлі та інші алкогольні та безалкогольні напої.

Ціни:

шашлик зі свиного ошийку – 355 грн за 200 гр;шашлик із курячого стегна – 295 грн за 200 гр;асорті шашликів – 1390 грн;шашлик з телятини – 355 грн за 200 гр.

Графік роботи: щодня з 11:00 до 22:00.

Адреса: вулиця Георгія Кірпи, 5Б; Велика Васильківська, 44; Нижний Вал, 23.

“Кувшин” – ресторан грузинської кухні з 15-річною історією, який знаходиться в затишному зеленому сквері з фонтаном в центрі столиці. У закладі шанують традиції східної гостинності і готують національні страви грузинської, вірменської та азербайджанської кухонь. Серед страв, приготованих на відкритому вогні представлені, зокрема, шашлики, люля-кебаби, каре телятини та чалагач з баранини.

Ціни:

шашлик з курки – 385 грн;шашлик зі свиного ошийку – 425 грн.

Графік роботи:щодня з 11:00 до 23:00.

Адреса: вулиця Федорова, 10.

І останній заклад в нашій добірці – “PERETS”. Це м’ясний ресторан в Києві, меню якого поєднує в собі як традиційні рецепти, так і гастрономічні тренди. Якщо ви шукаєте місце, де готують по-справжньому смачне м’ясо – на Оболоні є заклад, здатний перетворити ваш обід і вечерю на свято.Концепція закладу – абсолютна різноманітність м’ясних страв.

Ціни:

шашлик з курки по-кахетинськи – 270 грн за 200 гр;шашлик із свинячого ошийка в маринаді – 360 грн за 200 гр;шашлик із телятини – 430 грн за 200 гр.

Графік роботи: Пн-Пт з 12:00 до 22:0, Сб-Нд з 12:00 до 23:00.

Адреса: вул. Левка Лук’яненка, 29.

Також ми раніше розповідали про те, куди піти смачно поїсти в столиці та одночасно насолодись гарним інтер’єром, незвичною концепцією або історією.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua