Служба зайнятості запускає сучасний освітній портал | Трибуна

image
13 Січня 2020, 18:16
Поділитися:

У державній службі зайнятості стартував новий проєкт, призначений для успішного працевлаштування українців – Освітній портал державної служби зайнятості. Навчальні матеріали ресурсу зорієнтовані на розвиток навичок безробітних, громадян з роботою, роботодавців і співробітників державної служби зайнятості. Про це повідомляє ДСЗ.

«Новий сервіс допоможе безробітним розвивати власні навички, необхідні для вдалого працевлаштування, отримати нові компетенції та пройти професійне навчання», – коментує директор Державного центру зайнятості Ольга Макогон.

Адреса нового порталу – http://skills.dcz.gov.ua/.

Новий сервіс дозволить:

розвивати особисті компетенції, необхідні на ринку праці;
отримати актуальну інформацію щодо пошуку роботи та підбору персоналу;
навчитися складати резюме сучасного формату;
підготуватися до співбесіди з роботодавцем;
обрати освітні курси та вебінари для безробітних, зокрема ті, які проводять центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

«Портал допоможе реалізувати найважливіше для служби завдання – знайти достойну роботу кожному українцеві та кваліфікований персонал кожному роботодавцеві», – підкреслила Ольга Макогон.

На сайті впроваджуватимуть нові освітні програми, розроблені спільно з роботодавцями, проводитимуть вебінари та дистанційне навчання. Більшість матеріалів розміщуватимуть у відеоформаті.

Завдяки новому сервісу зможуть підвищувати свою кваліфікацію і працівники державної служби зайнятості. Це буде найбільша база можливостей, вказують у ДСЗ.

Як зазначають у Державній службі зайнятості, освітній портал розробили на виконання програми діяльності Кабінету Міністрів України та Указу Президента України №837/2019.

Читайте також:

Чи є альтернатива забороненим веб-ресурсам
Список ресурсів із достовірною науковою інформацією про здоров’я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари