Сквирський ліцей готують до ремонту даху за 5,5 млн гривень

image
17 Серпня 2023, 15:54
Поділитися:

17 серпня 2023 г. 15:45

Відділ капітального будівництва, комунальної власносності та житлово-комунального господарства Сквирської міської ради планує до кінця листопада відремонтувати дах Сквирського академічного ліцею №2.

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

11 серпня Відділ капітального будівництва, комунальної власносності та житлово-комунального господарства Сквирської міської ради оголосив тендер на закупівлю послуг з проведення ремонту покрівлі Сквирського академічного ліцею № 2 по пров. Каштановий, 2. На ремонт хочуть витратити 5 млн 593 тис. 833 гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 1% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 19 серпня, а сам аукціон має відбутися 21 серпня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, планується розібрати стару покрівлю та влаштувати нову, встановити водосток, вогнезахист деревяних конструкцій, а також встановити систему блискавкозахисту.

Ремонт хочуть завершити до 30 листопада.

Нагадаємо, Борщагівська сільська рада Бучанського району майже визначилася з ймовірним підрядником для облаштування укриття у Софіївсько-Борщагівському ліцеї. За роботи, які потрібно закінчити до кінця вересня, можуть заплатити 13,64 млн гривень.

Читайте: На укриття в ліцеї Софіївської Борщагівки можуть витратити 13,6 млн гривень

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона