Скоро оновлений дитячий садочок «Оленка» відкриє двері для броварських малюків

image
14 Лютого 2019, 17:01
Поділитися:

Вже зовсім скоро оновлений дитячий садочок «Оленка» відкриє двері для броварських малюків. Заклад буде зручним і затишним, а всередині повністю відповідає вимогам сучасності. 
На відкриття реконструйованого садочку із нетерпінням чекають батьки з малюками, адже нові дошкільні заклади необхідні для міста.

 
Сьогодні міський голова Ігор Сапожко провів чергову робочу виїзну нараду в «Оленці». 
Перевірили роботи по встановленню дитячих ігрових майданчиків та павільйонів, готовність харчоблоку, де у майбутньому для малюків готуватимуть корисну і збалансовану їжу. Ігрові кімнати, де для дітей передбачили різноманітні конструктори, розмальовки і тренажери для розвитку дрібної моторики, мольберти тощо. 

 
На сьогодні найбільше уваги, часу і зусиль вкладається у підбір персоналу. «Перш за все у педагога має бути високий рівень емпатії, емоційного інтелекту, адже тільки люди, які люблять дітей і вміють з ними спілкуватися, зможуть навчити малечу» – вважає міський голова. Він також звернув увагу на творчий підхід і прагнення розвитку, які допомогли б сформувати креативну, дружню і професійну команду нового дитячого садочку. 

 
Штат садочка ще має певний недокомплект – потрібні вихователі, помічники вихователя, медична сестра, музичний керівник, інструктор з фізичного виховання. 
Тому запрошуємо всіх, хто має відповідну освіту, шукає роботу та хоче дарувати своє серце дітям, звертатися безпосередньо до завідуючої ДНЗ «Оленка» Оксани Шубіної-Хамбір за телефоном 7-23-23, або до відділу кадрів управління освіти і науки Броварської міської ради.

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed