Скільки сьогодні людей мешкає у Києві: названо цифру

image
2 Травня 2023, 10:50
Поділитися:

Станом на зараз в Києві живе понад 3,6 млн людей. Кількість людей майже повернулась до позначки перед 24 лютого 2022 року – 3,9 млн людей.

Про це заявив радник міського голови Києва Дмитро Білоцерковець.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Найголовніший позитив в тому, що економічна активність збільшується. Більше починає працювати бізнесу, більше – сфера обслуговування. Ми всі розуміємо, що це потрібно, щоб у нас були податки, які нам необхідно витрачати, насамперед на нашу національну безпеку, – сказав чиновник.

Білоцерковець додав, що людей у столиці стає все більше і більше.

У березні 2022 року була зафіксована найменша кількість людей в столиці – 1,3 млн людей. В середньому, 1,5 млн людей було протягом березня та квітня минулого року. Станом на зараз в Києві понад 3,6 млн людей. Ми майже повернулись до позначки перед активною фазою військових дій – 3,9 млн людей, – резюмував радник міського голови столиці.

Також ми повідомляли про те, скільки дітей народилося в Києві та пар одружилось за 400 днів повномасштабного вторгнення.

Крім того, писали про те, скільки коштів витратили Ірпінь, Буча та Гостомель на відбудову інфраструктури після російської навали.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua