Схиляв до сексу та надсилав інтимні фото: у Києві затримано чоловіка, якого підозрюють у педофілії, – ФОТО

image
4 Травня 2022, 12:23
Поділитися:

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у педофілії. Так, 33-річний місцевий мешканець розбещував 13-річну дівчинку в Інтернеті та схиляв до сексу.

Затримали киянина, якого підозрюють у педофілії, Поліція Києва

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, регіону та України.

Правоохоронці встановили, що з грудня 2021 по квітень 2022 року 33-річний чоловік через соціальні мережі здійснював спілкування з 13-річною потерпілою з метою її схиляння в майбутньому до вступу з ним в інтимний зв’язок.

Користуючись малолітнім віком потерпілої, чоловік спілкувався з нею на відверті теми сексуального змісту, надсилав їй порнографічні зображення та пропонував малолітній створити для нього порнографічний контент за грошову винагороду.

У ході проведеного обшуку за місцем проживання чоловіка виявлено та вилучено мобільний телефон, комп’ютер та інші носії інформації, що містили дитячу порнографію.

Затримали киянина, якого підозрюють у педофілії, Поліція Києва

Затримали киянина, якого підозрюють у педофілії, Поліція Києва

Наразі вирішується питання щодо обрання чоловіку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.

Правоохоронці також зазначили, що своєчасне попередження, виявлення та ефективне розслідування злочинів щодо дітей (у тому числі домашнє, сексуальне насильство) в сучасних умовах прямо пов’язано із активною участю батьків та близьких осіб в житті неповнолітніх, і зокрема дитячій «цифровій гігієні» в інтернет мережі.

Раніше ми писали про те, що в окупованому селищі Ворзель російські нелюди кілька днів ґвалтували 15-річну дівчину. Також на очах дитини вбили 14-річного хлопчика, а матір підстрелили. Жінка два дні стікала кров’ю і згодом померла. Сама дівчинка просиділа у підвалі 10 днів. Жахливу історію неповнолітньої дівчини розповів громадянин Казахстану Костянтин Кястутисович.

Також ми повідомляли, що у Подільському районі Києва неадекватний громадянин поранив двох поліцейських. Інцидент стався на вулиці Данченка, 3. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Києва.

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua