Скарги до Антимонопольного комітету через будівництво нової амбулаторії у Борисполі

image
1 Квітня 2019, 17:22
Поділитися:

Капітальний ремонт амбулаторії на Київському Шляху, 11 у Борисполі відтерміновано. Причина — скарги до Антимонопольного комітету України.

«Минулого тижня ми відкрили амбулаторію на вул. Лютневій, 12. Люди повірили в міську медицину, про це свідчать черги у амбулаторіях та схвальні відгуки жителів міста, — прокоментував міський голова Анатолій Федорчук 1 квітня на апаратній нараді. Проте ми змушені припинити розвиток міських закладів первинки через диструктивну позицію окремих осіб».

Нагадаємо, причиною зупинки запланованого капітального ремонту чергової амбулаторії є скарга компаній, що брали участь в тендері через державну систему ProZorro.

«Компанії, які зайняли друге та третє місця, написали скарги до Антимонопольного комітету. Через це ремонт амбулаторії відтягується мінімум на місяць», — сказав міський голова на апаратній нараді 1 квітня.

Зі слів Федорчука стало відомо, що різниця в сумах на ремонт між компаніями, котрі зайняли перше та друге місця – 160 тис. грн.
Нагадаємо, минулого року подібні скарги вже були під час спроби будівництва стадіону на території НВК «Гімназія «Перспектива». У результаті із п’ятої спроби проголошення результатів тендеру було обрано забудовника, на перипетії потрачено рік. Така ж ситуація відбувалася під час оголошення тендеру на реконструкцію станції водозабору в Борисполі.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама