Скандал в НВО “Освіта”: коментар Олега Білоруса

image
20 Вересня 2021, 17:39
Поділитися:

Днями в НВО “Освіта” трапився неприємний інцидент з учителем, який уже активно обговорюють користувачі соцмереж. Редакція “04597” звернулася до начальника управління освіти і науки ІМР Олега Білоруса щодо роз’яснення ситуації. 
Як повідомив Олег Білорус, неприємна ситуація трапилася з учителем історії, яка вже другий рік працює у навчальному закладі. Вчителька родом зі сходу України, має статус переміщеної особи, за характером була спокійною і неконфліктною. Проте колеги помічали останнім часом у неї певне психологічне напруження.
Щодо суті конфлікту.
Вчителька прийшла у кабінет 5-го класу, де була класним керівником. На той момент в учнів поставили заміну уроків, про що вона не знала. На цьому фоні у неї розпочалася суперечка з колегою, яка і проводила заміну. Конфлікт із колегою спричинив нервовий зрив і швидка допомога забрала її у лікарню в Кичеєво, де вона зараз перебуває на лікуванні.
На жаль, свідками цієї неприємної ситуації стали діти. Після конфлікту, з дітьми провів бесіду психолог – пояснив ситуацію.
“Чи буде далі ця вчителька працювати у школі – не відомо. Питання щодо її подальшої роботи буде вирішувати спеціальна комісія”, – зазначив наостанок начальник управління освіти.
 Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua