Скандальний матч в Малій Снітинці – Макарів Діловий

image
3 Травня 2021, 22:09
Поділитися:

“Партизан” не тільки втратив нагоду наздогнати лідерів Першості Київщини, які зіграли між собою внічию, але й пропустив на третю позицію бзівський “Авангард”.

Якість футбольного поля на сільському стадіоні Малої Снітинки змусила обидві команди максимально спростити гру. Сама ж гра закінчилася з рахунком 3:3, однак матч запам’ятається не лише шістьма м’ячами, а й суддівством, через яке було аж занадто багато суперечливих моментів, як для одного поєдинку.

М’яч вперто не тримався в ногах однієї із команд, адже футболісти грали переважно через довгі передачі, які не так часто доходили до своїх адресатів. За такої гри стандартні положення ставали досить важливим аспектом. І саме завдяки кутовому “партизани” на 23-й хвилині вийшли уперед : після подачі кутового, м’яч потрапив до Сайласа Обулора, який красивим ударом п’ятою відкрив рахунок у матчі. “Арсенал” відповів тим же – після подачі з кутового відзначився Артем Чеберко. І це був перший суперечливий епізод у матчі : м’яч у після удару влучив у поперечку, а після добивання – туди ж, вилетівши в поле рикошетом від газону. Зарахований м’яч – на совісті бокового арбітра, якого ми ще згадаємо. А поки “Партизан” оговтувався від пропущеного м’яча, “Арсенал” забив вдруге. Помилка в простій ситуації в центрі поля та чергова довга передача – Євген Шкуренко виграє позиційну боротьбу в захисника та відправляє м’яч у дальній кут воріт.
Втім, то перерви “Партизану” таки вдалося відновити рівновагу. По воротах пробивав Сайлас Обулор, однак його удар заблокував захисник, і м’яч рикошетом потравив до Руслана Лазебного, який забив ударом у дальній кут. І… знову суперечливий момент : чи не вся лінія оборони господарів сигналізувала про положення поза грою, однак гол був зарахований.

Другий тайм пройшов майже як і перший у всіх аспектах, хіба що “Партизан” почав грати трохи впевненіше : Обулор завдавав дальнього удару, який голкіпер перевів на кутовий, а Давиденко намагався пробити через себе – удар не вийшов. Зате вийшов удар у Руслана Лазебного, який відпривив м’яч у сітку воріт після скидки від Костянтина Седлова. Однак боковий арбітр і цього разу виступив у головній ролі, скасувавши забитий м’яч. Судячи з усього – чистий, що визнали навіть місцеві шанувальники футболу. “Партизан” таки забив третій м’яч : Сайлас Обулор обіграв захисника та вколотив м’яч у ближній верхній кут воріт – такий м’яч вже ніхто б не наважився скасувати, та вже за хвилину арбітр призначив у ворота команди з Кодри пенальті, яке впевнено реалізував Володимир Богданов – знову ж таки – досить суперечливий момент.

А от за рахунку 3:3 арбітр двічі не помітив те, що м’яч в карному майданчику господарів двічі влучив в руку захисникам, а також не розгледів у епізоді на останніх хвилинах порушення правил у штрафному майданчику проти Костянтина Седлова.

Враження після матчу
залишаються досить неоднозначні, однак рахунку вже не змінити. Залишається лише чекати на матч-відповідь другого кола, в рідних стінах і доводити свою перевагу, а про цей матч варто забути, адже уже 4-го травня «Партизан” пройде іспит командою із Вищої ліги Київської області. В рамках 1/16 фіналу Кубка Київської області “Партизан” на своєму полі прийме “Денгофф”, який тижнем раніше вже обіграв іншого представника Макарівщини – СК “Юніор”.

Джерело: Макарів Діловий