“Скандально відома Михайлина Скорик має прямий політичний інтерес у очорненні міської влади Ірпеня”

image
8 Травня 2019, 10:17
Поділитися:

Дата публикации: 08 мая 2019.

Перший заступник міського голови Ірпеня Олександр Маркушин офіційно спростував інформацію про примусове переведення школярів у новий ліцей.

На своїй офіційній сторінці у соцальній мережі фейсбук Перший заступник міського голови Ірпеня заявив, що жодного закриття 10 та 11 класів у жодній школі міста Ірпеня не буде.

Олександр Маркушин: “Жодного закриття 10 та 11 класів у жодній школі міста Ірпеня не буде”

Така заява стала відповіддю на закиди Михайлини Скорик, самоназваного медіаексперта, яка напередодні поширила неправдиву, на думку влади, інформацію про про те, що з вересня в ірпінській школі №17 “розганяють” 10-11 класи, а влада офіційно вирішила відмовитися від набору і навчання 10-11 класів в ЗОШ №17 м. Ірпеня.

“Офіційно заявляю, що дана інформація не відповідає дійсності. Завдяки активній позиції ірпінської міської влади, в Ірпені з’явиться Ірпінський академічний ліцей, який буде розміщено в одному з корпусів Ірпінського економічного коледжу Національного університету біоресурсів. При цьому, усі бажаючі учні Ірпеня та Приірпіння зможуть там навчатися в 8-11 класі безкоштовно та на добровільних засадах.”, – стверджує Олександр Маркушин.

Основним мотивами розповсюдження недостовірної інформаціїї з боку Михайлини Скорик Перший заступник міського голови називає фінансування цієї особи “провайдером з сумнівною професійною та чоловічою репутацією” та, власне, політичні амбіціїї бувшої журналістки. Раніше одіозна активістка відзначилась закликом ігнорувати певні заклади харчування Ірпеня за те, що вони розмістили рекламу у виданні наближеному до влади.

Ймовірно, “провайдером із сумнівною репутацією” Олександр Маркушин вважає бізнесмена і колишнього соратника Володимира Карплюка – Олексія Зіневича, який вже тривалий час системно вчиняє медіа-атаки на владу Ірпеня через власні та опосередковані ЗМІ. Схоже, журналістка у минулому, Михайлина Скорик стала ще одним політичним тараном, яким скористається Олексій Зіневич. Сама Скорик, за словами Маркушина, постійно обливатиме інформаційним лайном міську владу та інших своїх опонентів, її завдання – дискредитувати позитивні зміни в Ірпені.

Раніше Mistoinform писав, що медіа “Ірпінь.ОНЛАЙН”, яке належить бувшому приятелю Володимира Карплюка Олексію Зіневичу, заявило про свою опозиційність, чим визнало упередженість розміщуваних там матеріалів.

Джерело: МИСТОИНФОРМ