Скандал із зґвалтуванням та приниженням дівчат: у Києві правоохоронці проводить обшуки у організаторів п’яних вечірок, – ФОТО

image
1 Лютого 2023, 12:51
Поділитися:

У Києві та ще в одному регіоні країни правоохоронці проводять обшуки у хлопців, які організовували п’яні вечірки. Хлопці вживали алкоголь, принижували дівчат, а потім завантажували докази своїх розваг в Інтернет.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ Нацполіції у м. Київ.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Долучайтесь та читайте, щоб завжди бути в курсі всіх подій Києва, області та України та нічого не пропустити.

Як тільки в Інтернет-мережі з’явилася фото та відео з вечірок, де молоді люди вживають алкоголь і кривдять та принижують дівчат, правоохоронці відразу розпочали відпрацювання. На цей час поліцейські уже встановили фігурантів та місця їхнього перебування. У рамках розпочатого кримінального провадження проводяться необхідні слідчі та розшукові заходи у столиці та ще одному регіоні держави, – розповіли в пресслужбі поліції.

У Києві правоохоронці проводять перевірки та обшуки в організаторів скандальних вечірок, ГУ Нацполіції у м. Київ

У Києві правоохоронці проводять перевірки та обшуки в організаторів скандальних вечірок, ГУ Нацполіції у м. Київ

Слідчі поліції Київщини та прокуратура області зараз проводять обшуки у зловмисників, які викладали огидні відео про дівчат. Групу молодиків викрили за підтримки Департаменту міграційної поліції.

Як ми писали раніше, у Києві молодики дуже весело проводили час на квартирі, внаслідок чого пошкодили меблі. Усі свої дії вони знімали на відео.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua