СК “Юніор” зазнав поразки у третьому турі Меморіалу Миколи Кирсанова – Макарів Діловий

image
14 Березня 2021, 17:13
Поділитися:

Макарівчани, вочевидь, вийшли на поле не достатньо сконцентрованими, за що і поплатилися : бронзовий призер минулорічного чемпіонату Київської області встиг забити двічі впродовж якихось 3-х хвилин. Далі СК “Юніор” відіграв один м’яч заадяки результативному удару Ярослава Шалона, однак впродовж матчу виглядав явно слабшим за суперника : вочевидь давалася взнаки відсутність у стартовому складі одразу кількох стрижневих виконавців. Денихівці могли вирішувати всі питання ще в першому таймі, однак у двох епізодах наприкінці першої половини зустрічі їм відверто забракло точності.

У схожому стилі пройшов і другий тайм. В “Юніора” справи в атаці явно не клеїлися : постійно бракувало завершальної передачі. А от у “Денгоффа” були інші проблеми – з реалізацією. Номінальні господарі кілька разів були вкрай близькими до взяття воріт, але постійно били повз ворота, в кількох епізодах команду з Макарова врятував голкіпер, а ще одного разу м’яч з лінії воріт у падінні головою виніс захисник “Юніора”. Матч потроху наближався до свого завершення, і ледь не закінчився сенсацією. Наприкінці матчу у ворота “Денгоффа” арбітр призначив пенальті, захисник денихівців відверто завалив у власному карному майданчику Олександра Шому. Удар з точки взявся вимотувати Ярослав Шалон, однак цю дуель виграв голкіпер – він вгадав напрямок удару, який, до того ж, був не надто сильним. А вже за хвилину забив “Денгофф”. Красивим ударом зі штрафного у ближню дев’ятку остаточно підтвердив перевагу команди з Денихівки…

Завтра СК “Юніор” зіграє матч четвертого туру проти аутсайдера групи А – дублерів “Полісся” із Ставків Житомирської області.

Джерело: Макарів Діловий