СК “Юніор” стартував в Чемпіонаті Київської області з перемоги – Макарів Діловий

image
5 Квітня 2021, 09:50
Поділитися:

Макарівчани у стартовому турі взяли гору над “Соколом” із Михайлівки-Рубежівки.

“Юніор” немов застав “Сокіл” зненацька і у першому таймі переграв по грі чинного володаря кубка Київщини. Хоча до старту турніру ретельно готувалися обидві команди, на старті зустрічі “юніори” виглядали і швидшими, і організованішими, і гострішими за номінальних господарів поля. Зрештою, відкрив рахунок на 20-й хвилині … колишній гравець “Сокола” Олександр Петрук, який отримавши передачу від Ярослава Шалона технічно обіграв досвідченого захисника Олександра Пустовіта і відправив м’яч у дальній кут воріт. А ще цікавішим є той факт, що Петрук швидше за все пішов із “Сокола” не зі своєї ініціативи.
“Я здоровий, підтримую ігровий тонус індивідуальними заняттями і чекаю на дзвінок із клубу. Останнім часом я не потрапляю до заявки на матч, але сподіваюся, що стану в нагоді «Соколу» ще цього турнірного циклу. Зрештою, у трьох останніх моїх зустрічах команда виграла — це також зігріває мою футбольну душу…”, – такий коментар дав Олександр прес-службі Київської обласної асоціації футболу наприкінці минулого сезону. Тому у м’ячі, забитому Петруком у ворота “Сокола” є певний символізм. А поки “Сокіл” втрачав нагоди забити (наприклад, Олександр Сіренко не реалізував вихід сам на сам з голкіпером), “юніори” вже вели у два м’ячі. Ярослав Шалон виконав подачу зі штрафного на дальню стійку, звідки Олександр Шома скинув м’яч на Дениса Мехеда, який відправив “шкіряного” вже до пустих воріт. Апеляції гравців з Михайлівки-Рубежівки щодо офсайда були справедливими, втім тут доля повернула “Юніору” боржок за торішній сезон, де арбітри аж занадто часто помилялися не на користь макарівчан. На перерву команди пішли за рахунку 0:2. Для повної картини додамо, що автор другого забитого м’яча також минулого року захищав кольори “Сокола”.

Другий тайм був зовсім не схожим на перший, адже тут ініціативою володів уже “Сокіл”. На початку другого тайму Дмитро Васильєв прострілив до штрафного, а Ігор Байдалук переправив м’яч у ворота, але на більше “соколи” не спромоглися. Вони більше атакували та мали перевагу у володінні м’ячем, перевірили на міцність поперечку, забили із положення поза грою, але зрівняти рахунок їм так і не судилося. В СК “Юніор” у другому таймі можна відзначити два стрімких контрвипади “п’ять у два” та “три у два”, які макарівчани не змогли обернути у забитий гол. Однак, не дивлячись на це, перемога все одно була за командою Віталія Білоконя – 1:2 на користь СК “Юніор”.

Джерело: Макарів Діловий