СК “Юніор” поступився в Бузовій – Макарів Діловий

image
21 Квітня 2021, 15:34
Поділитися:

Минулої суботи “Юніор” в рамках третього туру Чемпіонату Київської області з футболу зустрічався на виїзді з одним із головних претендентів на медалі – “Нивою” із Бузової. До початку поєдинку “Нива” булла беззаперечним фаворитом матчу : до зустрічі бузівчани підходили у статусі чинного чемпіона Києво-Святошинського району, переможця Меморіалу Кирсанова, а також чвертьфіналіста Кубка України серед Аматорських команд.

Перша третина матчу пройшла за рівної гри : “Нива” помітно переважала “юніорів” у володінні м’ячем, однак за моментами та їх гостротою макарівчани аж нічим не поступалися титулованому опоненту. Навпаки, чи не найкращий момент мав саме Ярослав Шалон – капітан “Юніора” опинився на хорошій ударній позиції, але відзначитися не зміг, адже на виході вдало зіграв голкіпер господарів.
Небезпечні моменти біля воріт “Юніора” стали виникати лише ближче до 30-ї хвилини матчу, коли “Нива” перейшла до тактики довгих передач із глибини поля. Особливо був помітним Євген Миколаюк, який неодноразово мав нагоду відкривати рахунок у матчі, але на перерву команди так і пішли за нульової нічиєї.

Другий тайм пройшов майже як і перший, але з тією різницею, що “Нива” стала діяти дещо активніше. Гострих моментів же як біля одних, так і біля інших воріт бракувало. Перший тривожний дзвіночок пролунав біля воріт “Юніора” на 70-й хвилині, коли Іван Сомов вивів на побачення з голкіпером Андрія Зозулю, однак той свій шанс відзначитися змарнував. А за 6 хвилин “Нива” таки забила гол. Андрій Зозуля, промчав по лівому фланзі та виконав навіс до штрафного, де Іван Сомов вдало зіграв на випередження на ближній стійці, переправивши м’яч головою у сітку воріт. Цей забитий м’яч і став для “Ниви” переможним – до фінального свистка як одна, так і інша команда чогось небезпечного не створила.

Свої думки щодо перебігу поєдинку висловили очільник СК “Юніор” Олександр Богдюк та вболівальник “Ниви” Владислав Подолянюк.

Олександр Богдюк, очільник СК “Юніор” : «Втратили залікові бали наприкінці зустрічі. Побудова оновленого колективу під керівництвом Віталія Білоконя продовжується».

Владислав Подолянюк : « “Нива” грала дуже стомлено, особливо морально, адже прикрий та незаслужений виліт з кубка ААФУ дуже підкосив наших хлопців. До того вже три матчі поспіль в офіційних поєдинках бузівчани не відчували смаку перемоги. “Юніор” мав всі шанси відібрати очки, але не дотерпів,- все ж таки бузівчани, не сильно загрожуючи воротам гостей протягом всього матчу, “розпечатали” рахунок тільки під завісу поєдинку. Макарівці не здивували нічим в атаці, хоча й мали, як мінімум дві непогані нагоди забивати. Відверто нудна гра вийшла на “Бузовій Арені”, як кажуть: “одні не могли, а інші не хотіли”. Звідси й мінімальний рахунок, який виявився більше потрібніший господарям».

Після третього туру “Юніор” із трьома заліковими пунктами перебуває на 12-й позиції, і в наступній зустрічі прийме на своєму полі “Денгофф” Денихівки.

Джерело: Макарів Діловий