СК “Юніор” поступився “Кудрівці” – Макарів Діловий

image
13 Квітня 2021, 12:19
Поділитися:

Перемога у першому турі над “Соколом” додавала макарівським шанувальникам футболу оптимізму перед матчем СК “Юніор” проти чинного чемпіона Київської області із Ірпеня, однак “Кудрівка” перемогла, і зробила це досить переконливо.

З початку матчу “Кудрівка” на правах господаря заволоділа м’ячем і досить активно проводила свої атаки, покладаючись на простріли та навіси із флангів. Один із таких і призвів до гола на 7-й хвилині зустрічі : Ярослав Піскун виконав навіс до штрафного майданчика, а один із нападників “Кудрівки” дезорієнтував голкіпера макарівчан, тож м’яч влетів до воріт так нікого і не торкнувшись. “Кудрівка” могла не те що забити, а довести рахунок до розгрому вже у першій чверті поєдинку : ірпінці створювали моменти один за одним, однак завзято їх марнували. Ближче до 20-ї хвилини“Юніор” зміг вирівняти гру, і навіть створити кілька моментів : на навіс зі штрафного відгукнувся Олександр Шома, який скинув м’яч на Олександра Петрука. Той зміг пробити по воротах попри опіку захисника, але господарів врятував голкіпер. А ще за кілька хвилин у схожому епізоді в штрафному майданчику “Кудрівки” винила “мініпожежа”, коли їх голкіпер невдало зіграв на виході й м’яч застрибав у ногах десятка гравців. Переправити м’яч у ворота так нікому і не вдалося. А от ближче до завершення першого тайму “Кудрівка” знову заволоділа ініціативою, але відзначитися вдруге так і не змогла, хоч і була до цього вкрай близькою, особливо в моменті, коли №10 з межі карного майданчика влучив у поперечку.

Другий тайм був більш скупим на яскраві моменти, але багатшим на голи : “Кудрівка” не так активно йшла вперед, побоюючись контратак макарівської команди, а “Юніор” не міг закріпитися на половині поля суперника, постійно втрачаючи м’яч. Однак гол у ворота “Юніора” таки назрівав. Зрештою, результативним ударом на 68-й хвилині відзначився Сергій Кошляк, який красивим пострілом в один дотик відправив м’яч у дальній кут воріт. Другий пропущений м’яч змусив “Юніор” більше йти вперед, а “Кудрівка”, граючи по рахунку, перейшла на контратаки, в одній із яких забила і третій м’яч – на 87-й хвилині відзначився Максим Гида. Та вже ж без забитого м’яча “Юніор” з поля не пішов. Вже в компенсований арбітром час гол престижу забив Дмитро Сахно, який змусив капітулювати голкіпера потужним ударом з межі карного майданчика у дальній кут воріт.

Коментар головного тренера команди з Ірпеня Олександра Протченка прес-службі ФК “Кудрівка” : “Хороша гра. Знали, що сьогодні будемо більше володіти м’ячем. Як і планувалося, сьогодні ми домінували на футбольному полі. У нас це виходило, але не реалізували дуже багато гольових моментів, над цим необхідно працювати. В цілому командою задоволений, гравці стараються виконувати те, що від них вимагається, тож думаю що у нас велике майбутнє ”.

Після двох зіграних турів “Кудрівка” із чотирма очками посідає в турнірній таблиці 4 сходинку. СК “Юніор” із трьома заліковими пунктами перебуває на дев’ятій позиції. Відзначаємо ще й той факт, що вже після другого туру жодна із команд не має максимальної кількості набраних очок : навіть головні фаворити вже після двох ігор втратили очки. Схоже цього року на нас очікує надзвичайно цікавий чемпіонат !

В наступному турі СК “Юніор” завітає до ще одного фаворита цьогорічного чемпіонату – “Ниви” із Бузової.

Джерело: Макарів Діловий