СК “Юніор” переміг “Калинівку” – Макарів Діловий

image
4 Липня 2021, 04:41
Поділитися:

Команда з Макарова завершила перше коло Чемпіонату Київської області на сьомій сходинці.

ЮНІОР (Макарів) – ФК КАЛИНІВКА — 3:2 (Калінін, 4, Гмизін, 58, Матіваллі-Хіаві, 71 — Лебединець, 45+2, Пономаренко, 78).

Гра, що проходила в Макарові, насправді була матчем за 6 очок – до стартового свистка команди розділяло лише два зілікових пункти. Матч активніше розпочав “Юніор”, і саме макарівчанам вдалося відкрити рахунок вже на четвертій хвилині матчу – гол на був на совісті голкіпера гостей, який не зміг впоратися із не найскладнішим ударом Олександра Калініна у нижній кут воріт. Надалі “Юніор” виглядав досить переконливо аж до 38-ї хвилини, на якій отримав зовсім не обов’язкове попередження гравець СК “Юніор” Радивон Любімов. Тут то “юніори” дещо і “попливли”, притиснувшись до власних воріт, і пропустили м’яч на останніх секундах першого тайму, коли першим на добиванні опинився Олександр Лебединець.

Після такої кінцівки першого тайму мало в кого викликав сумніви підсумковий результат матчу. Але вийшло все з точністю до навпаки. “Юніор” свідомо віддав ініцітиву гостям, які, схоже вже повірили у перемогу, і зіграв в обороні надійно та організовано, до того ж двічі вразивши ворота опонентів після контратак – спершу “Юніор” вивів уперед Олександр Гмизін, а закріпив перевагу Матіваллі-​Хіаві. А от все, на що, граючи у більшості, спромоглася у другому таймі “Калинівка”, то це забити м’яч у пусті ворота, автором якого став Денис Пономаренко. Так сталося в першу чергу завдяки організованій обороні (справжнім відкриттям стала гра на позиції центрального захисника кращого бомбардира Першості Київщини 2017 року Олександра Шоми), а також через невиразну гру самої “Калинівки”.

На велику перерву СК “Юніор” піде на 7-й позиції, що є досить хорошим результатом, беручи до уваги те, як команда провела першу чверть сезону. Поновнення турнірних баталій відбудеться трохи менше ніж за два місяці – 14 серпня СК “Юніор” знову зіграє проти “Калинівки” – цього разу на полі суперника.

Джерело: Макарів Діловий