СК “Юніор” фінішував у Меморіалі Кирсанова мінімальною поразкою “Межигір’ю”

image
21 Березня 2021, 12:05
Поділитися:

Матч, що пройшов у Лютежі був позбавлений особливого турнірного значення, адже обидва колективи вже втратили навіть теоретичні шанси на вихід до півфіналу. Та все ж, команди налаштувалися на матч по-бойовому – на кону стояла принаймні третя позиція групи А. Для “юніорів” зустріч мала ще й принциповий характер : три минулі зустрічі між командами неодмінно закінчувалися перемогою “Межигір’я” : 3:1 та двічі 5:1.

Початок матчу був за командою з Нових Петрівців : вони змогли створити перші напівмоменти, які могли зробити потенційну загрозу воротам макарівчан. “Юніор” відповів небезпечним виходом “3 в 3” в середині першого тайму, який захисник “Межигір’я” зупинив ціною жовтої картки. Надалі на полі запанувала відносно рівна гра, однак за ударами по воротах очевидно переважали гравці “Межигір’я” : “Юніор” нарешті зміг налагодити гру і помилявся значно менше, ніж у попередніх матчах турніру. Однак з атакою у макарівчан – очевидні проблеми. За перший тайм команда жодного разу не пробила по воротах суперника, і це при тому, що у володінні м’ячем не поступалася “Межигір’ю”.

Забитий м’яч у ворота “Юніора” вийшов дещо курйозним : суперник виконав подачу з лівого флангу, а м’яч, не зачепивши нікого з гравців, залетів у дальній кут воріт. Саме завдяки цьому на перерву команди пішли за переваги “Межигір’я” у один м’яч.

Другий тайм активніше розпочав “Юніор” : на 56-й хвилині чудову нагоду втратив Олександр Шома, який після навісної передачі з флангу головою пробив вище воріт. Склалося враження, що “Межигір’я” свідомо віддало ініціативу команді з Макарова, шукаючи свої моменти на контратаках, і кілька разів за це ледь не поплатилося. Однак міг пропускати і “Юніор”, який моментами аж надто захоплювався атаками. А одного разу гол у власні ворота ледь не “привіз” голкіпер, який вирішив продемонструвати техніку, обігравши нападника… Останні хвилини матчу “Юніор” у спробах зрівняти рахунок провів особливо активно, але гравці “Межигір’я” відстояли переможний рахунок, вміло закривши всі вільні зони, тож перемогу у матчі з рахунком 1:0 святкувала команда з Нових Петрівців. За підсумками групового етапу “Юніор” задовольнився п’ятим місцем групи А, в заключному турі поступившись четвертою позицією “Поліссю-2” із Ставків.



Джерело: Макарів Діловий