Сільпо стає ближче до Ірпеня

image
13 Лютого 2019, 15:27
Поділитися:

Мережа супермаркетів Сільпо планує відкриття цілої низки торгових точок у містах-супутниках столиці. Частина з них буде працювати на місці магазинів «Рибний світ Океанія» компанії “Скандинавія”. Про це повідомляє портал All Retail з посиланням на власні джерела. 
Мережа  Сільпо, як один з лідерів продуктового рітейлу України прискорює розвиток в передмістях Києва за рахунок поглинання торгових об’єктів інших мереж. Так, Сільпо планує відкрити нові магазини в Софіївській Борщагівці, Віті Поштовій та Стоянці за адресами, де раніше розташовувалися супермаркети мережі «Рибний світ Океанія». Інформація про пошук персоналу в нові магазини міститься на інтернет-сервісах з працевлаштування.

Тож є велика ймовірність, що в цьому році ірпінчани зможуть скуповуватися у новому магазині Сільпо поряд з домом по вул. Київській у Стоянці.

Нагадаємо, що компанія “Скандинавія” була заснована в 1997 році і тривалий час залишалася лідером на ринку України з імпорту й оптового продажу охолоджної та замороженої риби і морепродуктів.
Також варто зазначити, що станом на кінецб 2018 року під вивіскою “Сільпо” в Україні функціонувало понад 240 магазинів.
Редакції “04597” цікаво, чи порадувала вас новина про відкриття супермаркету Сільпо поряд з Ірпенем і яким супермаркетам ви надаєте перевагу. Будемо вдячні за участь у нашому опитуванні.
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня