Швидкомонтовані будівлі – переваги та використання

image
16 Грудня 2022, 01:05
Поділитися:



З появою нових технологій швидкість будівництва значно збільшилась. Тепер для того, щоб звести будинок під склад чи виробничі потужності, достатньо пів року. Основним матеріалом стали сендвіч-панелі – стильний сучасний варіант. Останнім часом асортимент панелей розширився, будівництво швидкомонтованих будівель набуло широкого застосування.

Зведення будівель із сендвіч-панелей

Однією з суттєвих переваг таких технологій є їхня універсальність. За досить короткий час проєкт проходить усі етапи – від задуму до відкриття:

  • проєктування може бути як стандартним, так і за індивідуальними розмірами та потребами;
  • фундамент під будівництво повністю відповідає всім технічним вимогам та розрахункам;
  • стіни зводяться із сендвіч-панелей – сучасного варіанту блоків багатошарових компонентів;
  • наступний етап – зведення покрівлі з якісних матеріалів;
  • одним з найважливіших компонентів є герметизація споруди, яка значно розширює сферу застосування таких споруд.

Такі споруди – зручний спосіб для створення тимчасових чи постійних приміщень. Металокаркасні швидкомонтовані будівлі від 1000 м2 можуть бути створені під ключ буквально за пів року, при цьому зі стабільно високою якістю будівництва та постійним контролем за кожним етапом. Саме тому будівництво швидкомонтованих будівель стає все більш актуальним – багато сучасних видів виробництва або рітейлінгу потребують мобільності, яку можуть їм забезпечити саме такі технології.

Застосування будівель із панелей

Важливою властивістю таких приміщень можна назвати дуже широку сферу їх застосування – це і промислові корпуси, і сільськогосподарські споруди:

  • найбільш популярне застосування – склади різної площі та ступеня автоматизації, основна перевага яких – дуже високий рівень модифікації та кастомізації. Є можливість регулювати як зовнішні параметри споруди, також їх внутрішнє оснащення;
  • торговельні та торгово-розважальні центри, які можуть бути не тільки різної площі, а й різної форми;
  • сільськогосподарські приміщення – оранжереї, теплиці, приміщення для тварин та птахів;
  • спортивні центри – стадіони, басейни, криті корти та баскетбольні майданчики, місця для різних видів спорту.

Збірно-розбірні будівлі набирають все більшої популярності завдяки своїй зручності та високій якості конструкцій, що зводяться – компанія-підрядник гарантує не менше 30 років успішної активної експлуатації кожної зведеної будівлі.

На користь такого будівництва говорить також його енергоефективність та економічність матеріалів, що використовуються. До того ж сучасні дослідження відрізняють високий рівень екологічності технологій – при виготовленні сендвіч-панелей та інших компонентів використання шкідливих хімічних сполук зведено до мінімуму. Та й в експлуатації такі будинки досить ефективні та комфортні. Тому саме споруди, що швидко зводяться, стають все більш популярними.





Source link