Штурм квартири на Оболоні: нові подробиці

image
16 Листопада 2019, 13:31
Поділитися:

У Києві спецпризначенці затримали 17 колекторів, які захопили квартиру. Чоловіки в балаклавах увірвались до помешкання жінки, коли вона разом з донькою були вдома, вигнали їх на вулицю та забарикадувалися всередині.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Шокуючий випадок стався на проспекті Героїв Сталінграду. На місці події жінка розповіла поліцейським, що почула шум у коридорі, після чого вхідні двері відчинились і в квартиру забігло близько 20 чоловіків у масках. Невідомі виштовхнули з оселі власницю з донькою та зачинились зсередини.

Правоохоронці встановили, що вже 2 роки тривають судові процеси по грошовому зобов’язанню, а цій родині неодноразово погрожували. У подальшому борг передали третім особам, але ніяких документів про примусове виселення не було. 

Як розповів начальник Оболонського управління поліції Віталій Биков, після переговорів з людьми, які знаходились в квартирі та відмовились відчиняти, було прийнято рішення про застосування спецпідрозділу.

Коли правоохоронці полку особливого призначення штурмом потрапили до квартири, там знаходилось 17 чоловіків. Всіх їх затримали для встановлення анкетних даних та ступеню причетності кожного з них до події.

– Крім того, після затримання правопорушників у господарки квартири та її доньки зникли ювелірні прикраси та цінні речі, – повідомив Віталій Биков.

За самоправство та крадіжку зловмисникам загрожує до 6 років ув’язнення.

 

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ