Штормове попередження: на Київщині в найближчу годину очікується гроза

image
19 Червня 2023, 15:24
Поділитися:

У найближчу годину зі збереженням до кінця доби 19 червня очікується гроза, пориви вітру 15-20 м/с. Перший рівень небезпеки – жовтий.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Рятувальники нагадують, що під час грози:

зачиніть вдома вікна на двері;якщо ви в автомобілі – не паркуйте його під деревами або високими конструкціями;не шукайте прихистку під високими деревами (особливо поодинокими);тримайтесь подалі від металевих конструкцій, вуличних ліхтарів, опор електропередач;якщо знаходитесь в полі, то присядьте в яму, адже тіло повинно мати якнайменше точок дотику із землею;не користуйтесь електроприладами під час грози, зокрема мобільними телефонами.не купайтесь у водоймах.

У Києві очікується гроза

У Києві очікується гроза

Варто зазначити, що найближчі дні погода на Києвщині не потішить. 

Завтра, 20 червня, за словами Укргідрометцентру очікуються короткочасний дощ з грозою, спричинений впливом атмосферного фронту. Наприкінці тижня знову часом дощитиме.

Раніше ми писали, що мистецький ліцей «Зміна» комунальної власності у Дніпровському районі Києва для свого укриття закупив багатофункціональну електричну сковорідку за 743 тисячі гривень та пароконвекційну піч за 487 тисяч гривень.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua