Шоу «Харизма»: журі відібрало в Броварах 6 «наймагнетичніших» дітей

image
28 Квітня 2019, 14:20
Поділитися:

27 квітня в МКЦ «Прометей» із 20 юних талановитих броварчан журі відібрало  6, які  вразили публіку талантом, безпосередністю та магнетизмом. Хто взяв участь у шоу, чим дивували членів журі, хто вийшов у другий тур та візьме участь у фінальному шоу – читайте у матеріалі.

 Про умови участі в шоу «Харизма» та його Положення «Трибуна» писала раніше. Згідно з Положенням, шоу проводиться не з метою професійної оцінки таланту дитини, а задля виявлення харизматичності учасників. Тож узяти участь у шоу можна за наявності найрізноманітніших талантів: не лише у сфері традиційних танців та вокалу, а й будучи гарним оповідачем гуморесок, ютуб-блогером чи маючи рідкісний талант у сфері ментальної математики. Головне – не розгубитися перед публікою, мати гарне почуття гумору, вміти розповісти про себе і свою творчість. Усього для участі в першому турі подали заявки 20 юних броварчан у віці від 3 до 12 років.

Яскравою прикрасою самого шоу була його ведуча – Вікторія Кривенчук.

Вікторія Кривенчук із учасницею шоу

Саме їй учасники шоу розповідали про свої захоплення – від різноманітних видів творчості до різних видів спорту. Цікавим є те, що багато з учасників шоу займаються одночасно і творчістю, і спортом, мають досягнення в кількох видах занять. Також  юні творчі особистості розповідали ведучій та глядачам про свої мрії – від мандрів світом до прагнень стати співачкою або тренером, від мрії закінчити школу із золотою медаллю до цілком життєвих – одружитися/вити заміж. Звісно, усі учасники шоу розповідали про свої досягнення. Не дивлячись на юний вік, багато з них вже мають вдома цілий куточок нагород і багато власних рекордів у різних сферах. Їх навіть важко перерахувати: від участі у марафонах до катання на лижах,  від участі у зйомках фільмів до створення власного ютуб-каналу.

Понад 3 години учасники шоу дивували глядачів та членів журі своїми талантами: читали реп, гуморески, вірші, навіть власні; співали, танцювали у різних стилях: від балету до східних танців; дивували математичними здібностями та повноцінним шоу повітряної гімнастики.

Серед учасників шоу були і справжні вундеркінди, які просто вразили публику. Так, 7-річний Іван Князєв одночасно катався на гіроборді, співав англійською і в той самий час дуже швидкобез помилок  додавав  та віднімав 4-значні числа, які висвічувалися на електронному табло. Хлопчик в умі рахує швидше, аніж електронний прилад.

Майже повноцінним професійним шоу повітряної гимнастики вразила 8-річна Ніка Калашник: без страховки на висоті у кілька метрів дівчинка робила складні гімнастичні вправи.  Це було не лише технічно, але й дуже видовищно.

Повітряна гімнастка Ніка Калашник

Одразу три конкурсантки представляли східні танці. Усі вони навчаються у школі східного танцю Ольги Малиновської, але найбільше глядачам сподобалася своєю надзвичайною артистичністю 12-річна Ганна Бричак.

6-ти річний Василь Хархан не лише зірвав оплески талановитим виконаннням гуморески та почуттям гумору, але й грою на губній гармошці.

Загалом діти демонстрували такі види творчості, які важко вкласти лише в один якийсь жанр: це був справжній мікс гумору, креативу, віршів, музики та спорту. Окрема тема – чудові костюми, більшість із яких виготовлені руками самих  також творчих матусь.

Професійному журі було досить не просто визначитися з номінантами у другий тур, та 6 щасливчиків усе ж відібрали:

Ева Прокопенко (східні танці)

Під час виступу

2. Олександр Дяченко (ушу)

Настя Кальнова (рецепт пластичної іграшки у віршах)
Станіслав Косач (читав реп, ютуб-блогер)
Кіра Романенко (власний вірш)
Василиса Жученко (гумореска)

Голова журі та автор ідеї Ольга Кунцевська подякувала усім учасникам шоу та нагородила за участь  постерами (на кожному постері – фото учасника). Пані Ольга запевнила, що наступного разу для батьків учасників розроблять спеціальні медалі на знак поваги до зусиль, які вони вклали в підготовку своїх дітей. Також вона запевнила, що організатори планують підтримувати зв’язок із учасниками та запросять їх на фінальне шоу.

Ольга Кунцевська вручає призи учасникам шоу

Неймовірна кількість талановитих дітей, причому талановитих одночасно в кількох напрямках, дає впевненість, що «Харизма» стане в Броварах щорічною помітною культурною подією. Шкода, що через передсвятковий день на шоу завітало менше глядачів, ніж воно того варте. Але 1 червня, на святкуванні Дня захисту дітей, де відбудеться фінал шоу, охочі мають  змогу переконатися, що в нашому місті дуже багато талановитої малечі.

Ангеліна Козлова

Фото  авторки

Джерело: Трибуна Бровари