Школи Ірпеня та Приірпіння отримали подарунки до Дня фізкультури і спорту (відео)

image
11 Вересня 2020, 20:40
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Комплекти м’ячів, тенісні ракетки, скакалки — такі подарунки від міста отримали всі школи Ірпеня та Приірпіння до Дня фізкультури і спорту.

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Вітаємо всіх наших дітей, усіх школярів із Днем спорту, з Днем фізкультури. Бажаємо всім нашим спортсменам перемог, а викладачам фізичного виховання — щоб вони правильно виховували і максимально давали нашим дітям позитиву. Та щоб усі дітки були здорові».

Цього разу через карантинні обмеження в Ірпені не стали влаштовувати традиційних спортивних змагань із нагоди свята. Діти ж узялися випробовувати подарунки одразу. Найпершими розігнали м’ячі по полю у 12-й школі. Фізкультуру тут люблять однаково і хлопці, і дівчата.

Школярі:
«Я люблю фізкультуру тому, що у нас на цьому уроці дуже багато конкурсів цікавих».
«Тут можна з друзями, наприклад, м’яча поганяти!»

Фізрук 17-ї школи Роман Набіулін нові м’ячі одразу довірив хлопцям, а до скакалки заохочував власним прикладом. Хоча, каже, після канікул усі діти за фізкультурою скучили і готові до активних занять.

Роман Набіулін, учитель фізкультури Ірпінської ЗОШ №17:
«Вони горять бажанням, вони просяться на секції, і зараз у них азарт іще більший, ніж був торік. Це факт».

Умовами для занять спортом ірпінські школи сьогодні можуть пишатися. Адже лише за кілька останніх років у кожному закладі створені універсальні спортивні майданчики, три школи отримали капітально відремонтовані спортзали. Щороку оновлюється і спортивний інвентар.

Роман Набіулін:
«Для дітей є всі умови. Те, що було раніше — небо й земля».

Петро Король, депутат Ірпінської міської ради від партії «Нові Обличчя»:
«Я, як голова ради школи №17, вітаю учнів та вчителів фізкультури зі святом спорту. Бажаю їм активного спортивного руху — і для здоров’я, і для майбутніх перемог».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV