Школу в Солом’янському районі опалюватиме тепло землі

image
10 Липня 2020, 08:17
Поділитися:

У Солом’янському районі на проспекті Відрадний, 36В будується сучасна енергонезалежна школа № 22. Вона стане першою у районі, де опалення та нагрів води відбуватиметься за рахунок тепла землі. Про це інформує Солом’янська райдержадміністрація.

У зв’язку із цим вже завершен земляні роботи з будівництва ґрунтових насосів. Також завершуються роботи з облаштування опалення, вентиляції, пожежної сигналізації та електрики. На фінальну стадію вийшли фасадні та внутрішні оздоблювальні роботи, – зазначають в адміністрації. 

Упродовж липня планується повністю укласти підлогове покриття, облаштувати дощову каналізацію та виконати монтаж огороджувальних конструкцій.

Після реконструкції у школі з’являться сучасні навчальні кабінети, гардеробні та медичні приміщення, спортивна зала з роздягальнями, зал хореографії, кабінети образотворчого мистецтва і праці. Також у школі створять читальну залу із книгосховищем. Окрему увагу приділили розвитку безбар’єрного простору для комфорту всіх відвідувачів – для цього будівлю обладнають ліфтами та пандусами.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ