Школа англійської «MOVA» – 4594.com.ua

image
6 Вересня 2019, 10:18
Поділитися:

З дитинства ми звикаємо, що навчання — це нецікавий та вимушений процес. Що цей час потрібно просто пережити для досягнення чогось більшого. Але погодьтеся, що під час перегляду американських фільмів про школу або університет, так сильно хочеться потрапити туди, хоча б на день.

Вигадати універсальний метод вивчення англійської мови, який би сподобався всім — неможливо, але ми все ж таки знайшли вихід! Ми – школа англійської «MOVA». Вчимо наших студентів американській розмовній мові за 2 місяці. Так, це реально!

У групі із вами буде вчитись від 6 до 10 людей. 80% всього навчання ми розвиваємо спікінг, спелінг, лісенінг і тільки 20% райтінг. Тобто, вчимося розмовляти, правильно вимовляти слова та звуки, сприймати англійську на слух та, звісно, писати.

Викладач у нашій школі це в першу чергу ваш англомовний друг і наставник. Перед тим, як почати працювати, він проходить спец.підготовку, аби ваше навчання було максимально продуктивним і комфортним.

Уроки проходять у вільному просторі, у кріслі, із смаколиками та кавою-чаєм. Ми не використовуємо підручники, тож вам не доведеться додатково викидати пів тисячі гривень. А ще у нас немає домашок. Приємний бонус, чи не так? 🙂

Ми хочемо, щоб знання, які ви здобудете у «MOVA» допомогли вам досягти своїх цілей та відкрити для себе світ. Величний світ, що сповнений інновацій та розумних людей, які говорять англійською мовою.

Більше інформації про методи вивчення англійської мови, наші курси, та ціни на них, ви можете дізнатися на нашому сайті.

Контакти:

+380 (50) 334 90 22

+380 (97) 445 50 29

Графік роботи: Пн-Сб, з 9:00 до 21:00

Email: [email protected]

Джерело: Новости Броварів