Школа №10 – переможець цьогорічної військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

image
22 Травня 2019, 17:36
Поділитися:

На сайті Броварської міської ради опублікували підсумки цьогорічної всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Перше місце виборов рій «Серце патріота» (ЗОШ №10). Участь у конкурсі є перевіркою знань школярів від військової підготовки та знань із географії, історії, медицини до практичних навичок.

Цього року гра «Джура» складалась з двох етапів. Перший відбувся в парку «Перемога» 11 травня. У програмі заходу були представлені виступи кожного рою: стройова підготовка та творча частина. Остання була представлена різноманіттям жанрів – від музикальних до танцювальних номерів.

Другий етап гри відбувався у заміському комплексі «Авантюрист» поблизу с. Рожни з 15 по 17 травня.

У грі взяли участь такі команди (рої):

«Січ» –  БНВО;
«Патріоти» –  ЗОШ №5;
«Серце патріота» – ЗОШ №10;
«Нащадки козаків»  – гімназія ім. Олійника;
«Дніпровці» –   ЗОШ №1;
«Добробати» – ЗОШ №2;
«Святославовичі» – ЗОШ №7;
«Світла варта» –  ЗОШ №3;
«Побратими» – ЗОШ №6;
«Берегиня»  – ЗОШ №9.

Переможцем патріотичної гри стала команда із ЗОШ №10 рій «Серце патріота», ІІ місце зайняла ЗОШ №5  ім. Василя Стуса, рій «Патріоти», ІІІ – рій «Січ» з Броварського навчально-виховного комплексу.

Всеукраїнські дитячо-юнацькі змагання військово-патріотичного характеру на місцевому, районному та обласному рівні проходять відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України, спрямованого на реалізацію Указу Президента України «Про заходи щодо поліпшення національно-патріотичного виховання дітей та молоді» та Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді, затвердженої МОН.

ФОТО – із сайту Броварської міськради

Джерело: Трибуна Бровари