Шевченківський район рятують від сміття

image
15 Квітня 2019, 11:35
Поділитися:

Мешканців Шевченківського району поінформували, як віднині їм надаватимуть послугу з вивезення сміття.

ПрАТ «Київспецтранс» погодилось в найкоротші терміни забезпечити якісне вивезення побутових відходів. За інформацією заступника голови КМДА Петра Пантелєєва, до роботи вже залучено сучасні, високоефективні, обладнані системами супутникового GPS моніторингу руху сміттєвози марок Ford та МАЗ, призначені для збору та транспортування великих обсягів побутових відходів, бункери яких оснащено системами відведення рідини, яка утворюється під час пресування сміття. В роботі транспорту застосовано електронний маршрутний лист та систему контролю забору поточного контейнеру. 

Виконано оцифрування GSM координат розміщення всіх контейнерних майданчиків, що дає змогу оптимізувати маршрути руху, відповідно до графіків-дислокації вивезення твердих побутових відходів в районі.
Наразі оновлюється контейнерний парк сучасними контейнерами для побутових відходів, які відповідають всім євростандартам. Контейнери з кришками, які запобігають потраплянню в них атмосферних опадів, оснащені ручкою для відкриття, відрізняються низьким рівнем шуму під час їх експлуатації.

Нові контейнери вже встановлено в мікрорайонах: «Центральний»: 102 шт., «Михайлівський»: 78 шт., «Татарка»: 17 шт. та «Покровська»: 17 шт. Також відремонтовано 33 контейнери у мікрорайоні «Нивки» та 5 – у мікрорайоні «Діброва».
 

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ