Шефство над сином загиблого бійця АТО

image
11 Березня 2019, 13:06
Поділитися:

06 березня 2019 року за сприяння голови Сквирської районної державної адміністрації Василя Васильовича Галюка, депутата Київської обласної ради Глиняного Леоніда Петровича та за участю заступника голови Сквирської районної державної адміністрації Петрусевич Ірини Олександрівни, помічника-консультанта депутата Київської обласної ради Власюк Тетяни Григорівни, юрисконсульта відділу соціальної та психологічної підтримки учасників АТО та їх сімей Нашиби Яніни Георгіївни відбулася зустріч дитини загиблого учасника антитерористичної операції Якубенка Іллі Олександровича а його бабусі Якубенко Євгенії Сергіївни з директором ТОВ «Сквирський КХП» Дорошенком Віктором Олександровичем, з метою вирішення питання наставництва над дитиною-сиротою.

В ході зустрічі Якубенка Іллю було ознайомлено з процесами виробництва, експорту та імпорту продукції та домовлено після вихідних святкових днів влаштувати його офіційно на роботу за сумісництвом у вільний від навчання час з достойною заробітною платою.

Також вирішилося питання проходження ним виробничої практики на даному підприємстві, так як він навчається на ІІІ курсі Білоцерківського національного аграрного університету, що допоможе йому набути практичних знань у даній сфері.

Під час зустрічі також розглядалося питання щодо підведення води до будинку, в якому проживає дитина-сирота та домовлено вирішити його після настання сприятливих погодних умов.

По закінченню зустрічі питання наставництва було вирішено та сім’ї Якубенків було вручено подарунок від Дорошенка Віктора Олександровича у вигляді набору продукції ТОВ «Сквирський КХП».

Джерело: Сквира.info