Щоб збитки від російської агресії конвертувати в гривні, на Київщині започаткували окремий проєкт

Щоб збитки від російської агресії конвертувати в гривні, на Київщині започаткували окремий проєкт
3 Лютого 2023, 20:33
Поділитися:

3 лютого 2023 г. 20:24

У Київській області запускають пілотний проєкт допомоги бізнесу для оцінки збитків через агресію російської федерації проти України. Він допоможе спростити процедуру оцінки збитків, спричинених країною-агресором.

Про цеKВ стало відомо з повідомлення КОВА 3 лютого 2023 року.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Це результат зустрічі (представників обласної влади, на якій обговорили – KВ) механізм проведення роботи щодо визначення шкоди та збитків, завданих бізнесу Київської області. Також на зустрічі порушили питання завдання обласних державних адміністрацій у цьому процесі”, – сказано в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Обіцяють, що буде сформовано реєстр постраждалих підприємств, що мають право на проведення незалежної оцінки завданих збитків.

Департамент економіки Київської ОВА має зробити все потрібне.

Довідково повідомляється, що на території Київської області налічується понад 650 постраждалих підприємств із різним ступенем пошкоджень. Найбільша їхня кількість знаходиться на території Бучанського (460) та Броварського (111) районів області.

Читайте:Радника заступника міністра оборони підозрюють у заволодінні понад 1,7 млрд гривень, виділених на закупівлю товарів для ЗСУ (відео)

Фото: ілюстративне

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона