Щоб вберегти спортивні майданчик міста від вандалізму

image
27 Травня 2020, 20:30
Поділитися:

Щоб вберегти спортивні майданчик міста від вандалізмуПісля ремонту на всі спортивні майданчики Вишневого вирішено встановити відеонагляд та систему контролю для того, щоби вберегти спільне майно від вандалізму. Проект реалізований завдяки ініціативі Вишневої міської ради та КП СК «Вишневе».

«Комунальне підприємство КП СК «Вишневе» провело інвентаризацію усіх наявних спортивних майданчиків у місті та визначило перелік ремонтних робіт, які необхідно там виконати. Цей проект ми зробили для мешканців Вишневого, щоб вони активно займалися спортом і використовували майданчики лише за призначенням», – сказав міський голова Ілля Діков.

Кожний майданчик буде закриватися на магнітний замок. Ключ від нього може отримати будь-який мешканець міста – для цього треба заповнити анкету та ознайомитися з правилами поведінки. Заступник директора КП СК «Вишневе» Олексій Поліщук наголосив: «Користування спортивними майданчиками, як і раніше, є абсолютно безкоштовним».

«Завдяки реалізації цього проекту, нам вдасться уникнути вандалізму на спортивних майданчиках міста. Адже на ремонти постійно витрачалися немалі кошти», – сказав директор КП СК «Вишневе» Віктор Кіріченко.

За цим номером телефону можна дізнатися детальнішу інформацію щодо того, як заповнити анкету та отримати ключ від обраного спортивного майданчика: (097)878-49-58.

 

Джерело: Офіційний веб-сайт Вишневої міської ради