Що подарувати коханим на День святого Валентина: топ 5 ідей

image
2 Лютого 2019, 13:36
Поділитися:

Що подарувати на День святого Валентина коханій людині, чим здивувати і порадувати — це найактуальніші питання напередодні 14 лютого. З цим завданням можна впоратися завчасно, коли питання, що подарувати на День святого Валентина, тільки виникло. Наприклад, записувати всі ідеї, які приходять у голову, до блокнота. Тоді точно буде чимало варіантів подарунків. Крім того, потрібно враховувати важливий момент, що із подарунків вважається поганою прикметою. До таких неправильних подарунків належать рукавички, ніж, брошка і годинник. Ці презенти принесуть сварку у відносини.

Сніданок в ліжко на День святого Валентина

Нам завжди не вистачає часу один на одного. У нас напружений графік на роботі, багато домашніх справ … Спробуйте це змінити і приділити трохи більше уваги. Почніть з самого ранку – зробіть все, щоб цього ранку не було метушливим, а для цього лягайте раніше спати і підготуйте все необхідне з вечора. Меню сніданку – на ваш розсуд, але намагайтеся скласти його максимально для вашого чоловіка. Якщо він любить солодкі сніданки, то вибирайте тости з джемом, арахісовим маслом або навіть шоколадом, круасани, можна швидко приготувати сирники або вівсянку з фруктами. Якщо ж любить рясні варіанти – пишний французький омлет з овочами і яскравим салатом буде дуже до речі. Головне, не готуйте того, що робите завжди і що нагадує про буденність. Нехай цей сніданок буде особливим.

Відпочинок від роботи

Непоганий варіант, що подарувати на День святого Валентина, людині, яка загрузла у трудовій трясовині — організувати справжній відпочинок. Тут можливі різні варіанти: сертифікат на спільне відвідування спа, кінна прогулянка, урок управління літаком, картинг тощо.

Романтична подорож

Не обов’язково купувати тур на Мальдіви. Романтичне турне можна організувати і у власному місті. Можна побачитися в місці вашого знайомства або першого побачення. Також зробити карту-маршрут найбільш пам’ятними для вас місцями і обійти їх всі.

 

Подарунки своїми руками

Проявіть фантазію, згадайте свої таланти і творіть, адже  ідей надзвичайно багато.  Це може бути картина або портрет улюбленого, пов’язаний светр або навіть спечений торт. Головне, що ви вкладете частинку свого серця. Повірте, ці подарунки будуть довго пам’ятатись!

Сертифікати на вивчення чогось нового

Нові знання – це, напевно, найкращий подарунок на будь-яке свято. До того ж, сьогодні придбати сертифікат можна на що завгодно! Але говорячи конкретно про День Валентина, то, звичайно, краще вибирати подвійні сертифікати і робити це разом з коханим. Адже удвох приємніше і веселіше ходити в спортзал, кататися на конях або просто позувати для фотографа.

Джерело: Правда Ірпеня