що обіцяли на виборах міського голови Ірпеня 26 років тому

image
9 Лютого 2020, 13:29
Поділитися:

Дата публикации: 09 февраля 2020.

Гласність, сприятливі умови для дотримання законності, оновлення списків на отримання житла – все це та багато іншого у програмі кандидата на посаду голови Ірпінської міської ради 26 років тому.

У розпорядженні Містоінформ опинився цікавий документ – передвиборча програма кандидата на посаду голови Ірпінської міської ради Уліча Віктора Ісаковича, він балотувався у 1994 році.

Наразі, інтернет переповнений новітньою політичною історією міста, місцеві медіа навперебій розміщують десятки політичних оглядів, які стосуються, переважно, останніх років. Але ви будете здивовані тим фактом, що передвиборча програма 1994 року могла б бути більшою частиною цілком актуальною і на виборах 2020 року.

 

У програмі фігурує обіцянка виведення діяльності Ірпінської міської ради в режим гласності та відкритості, сьогодні така термінологія дещо застаріла і ми частіше називаємо це “прозорістю дій влади“, але суть від цього не змінилася. Цікавим моментом у передвиборчій програмі є створення муніціпальної міліції. Ми знаємо, що станом на сьогодні в Ірпені діє Комунальне підприємство “Муніціпальна варта”.

 Передвиборча програма кандидата на посаду голови Ірпінської міської ради Уліча Віктора Ісаковича, він балотувався у 1994 році

Кандидат на посаду голови Ірпінської міської ради Віктор Уліч у 1994 році пропонував терміново виділити гроші на ремонт доріг та створити у кожному селищі комунальні підприємства, також він прагнув об’єднати Ірпінь із навколишніми селами. Одним із пунктів програми стала обіцянка відновити рекреаційну зону Приірпіння та припинити хижацьке нищення лісів.

 Передвиборча програма кандидата на посаду голови Ірпінської міської ради Уліча Віктора Ісаковича, він балотувався у 1994 році

В соціальній сфері пропонувалось якнайшвидше відновити автобусні маршрути та разом із Південно-Західним відділенням Укрзалізниці вирішити питання збільшення потягів Тетерівського напрямку.

Знайомою для жителів Ірпеня є й обіцянка побудувати пологовий будинок у Ірпені, Віктор Уліч також обіцяв побудувати лікарню у Коцюбинському. А от пункт його програми про сприяння зведенню церков виглядає сьогодні морально застарілим.

 Передвиборча програма кандидата на посаду голови Ірпінської міської ради Уліча Віктора Ісаковича, він балотувався у 1994 році

Зрештою, Віктор Уліч головою Ірпінської міської ради так і не став. Можливо, виборець не оцінив його політичної програми, деякі з пунктів якої, за іронією долі, залишаються актуальними і сьогодні. А можливо ірпінчани зрозуміли, що іноді за обіянками боротьби за ліси і соцсферу ховаються не справи, а лише пусті слова?

Раніше Містоінформ писав, що скандально відомий місцевий політик Михайлина Скорик-Шкарівська захистила забудовника, який побудувався на місці лісу та агітувала за від’єднання Гостомеля.

Джерело: МИСТОИНФОРМ