Ще три аварійні дахи планують відремонтувати в Броварах у 2024 році | Трибуна

Ще три аварійні дахи планують відремонтувати в Броварах у 2024 році | Трибуна
28 Травня 2024, 20:58
Поділитися:

Перелік об’єктів, які цьогоріч  підлягають новому будівництву, реконструкції та капітальному ремонту, знову  розширився.

Сьогодні під час засідання чергового виконкому до переліку об’єктів житлового господарства, що підлягають проведенню капітального ремонту, будівництву та реконструкції у 2024 році по Програмі будівництва, капітального ремонту, утримання об’єктів житлового фонду, благоустрою та соціально-культурного призначення Броварської  громади на 2019-2024 роки, додали захід «капітальний ремонт шатрового даху багатоквартирного будинку по вул. Київська, 310-А».

Наразі це вже третій об’єкт за місяць, що вносять до преліку. Нещодавно були внесені будинок по вул. Петлюри Симона, 23-В та будинок по вул. Олімпійській, 10, що потребує капітального ремонту м’якої покрівлі.

Раніше серед об’єктів, які чекають на капремонт у цьому році, було чотири будинки, що потребують реконструкції шатрових дахів.
Мова про будинки на:

 вул. Лагунової, 17 (Переможець торгів  ТОВ «Група АТЕНА», підписаний договір та ведуться роботи з капремонту);
 вул. Олімпійська, 3 (розроблено ПКД, 28 травня оголошено тендер на проведення робіт, очікувана вартість 2 млн 711 тис.грн);
 вул. Металургів, 11 (вдруге проведено тендер, перший раз торги не відбулися.  Переможець торгів – ТОВ «Група АТЕНА» з пропозицією  1 млн 397 тис.грн);
 вул. Героїв України, 3 (розроблено ПКД, оголошено тендер із капітального ремонту, але торги вдруге не відбулися).
 

Мова лише про капітальні ремонти, їх нагальність та першочерговість визначають відповідно експертних звітів, які здають ЖЕКи по кожному об’єкту.

Читайте також:

Невиконання зобов’язань забудовником ЖК «Скандія»: активісти вимагають розірвати договір
Чому українцям варто готуватися до частіших відключень світла
Українські мобільні оператори розповіли про стан готовності до відключень світла
Правовий аспект мобілізації багатодітних батьків у 2024 році: що потрібно знати?

Джерело: Трибуна – Бровари