Ще сім дитячих майданчиків перейдуть у відання ГУ ЖКГ

Ще сім дитячих майданчиків перейдуть у відання ГУ ЖКГ
31 Січня 2024, 20:38
Поділитися:

У серпні та у жовтні минулого року депутати надали дозвіл головному управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бориспільської міської ради на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту (під дитячими майданчиками). Загалом земля оформлялася під 16 майданчиками. На грудневій сесії 2023 року було затверджено проекти землеустрою під шістьма майданчиками на вулицях: Коцюбинського, Шелестівка, Польова, Амосова, Каховська та Віри Онацької. На лютневу сесію 2024 року готуються до затвердження технічні документації ще по семи дитячих майданчиках: 

вул. Головатого — 0,0317 га;
вул. Броварська — 0,0779 га;
вул. Чернігівська — 0,0453 га;
вул. Франка — 0,1000 га;
вул. Космонавтів — 0,0261 га;
вул. Яцюти — 0,0420 га;
вул. Йовівка — 0,0380 га.

Питання отримало схвалення на засіданні депутатської комісії з питань землекористування, промисловості, будівництва, архітектури та інвестиційної діяльності. 

Ще три дитячі майданчики по місту поки не потрапили до цих списків. Також на грудневій сесії минулого року було надано дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою ще на 6 дитячих майданчиків, більшість із яких знаходяться у селах району. 

Робота щодо інвентаризації земель та надання у постійне користування земельних ділянок головному управлінню житлово-комунального господарства для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури та спорту на території Бориспільської громади наближається до завершення.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама