Ще раз про «наливайки»… | Рідне місто

image
5 Серпня 2019, 19:45
Поділитися:

Очевидно в кожному з мікрорайонів міста є свої «наливайки», які цілодобово, або до півночі розливають спиртні напої сумнівної якості, а їх «клієнти» порушують громадський порядок, смітять навколо, заважають  відпочинку та сну мешканців прилеглих будинків.

Нещодавно мешканці буд. №31, що по вул. Грушевською, звернулися до міської влади з проханням вжити заходів щодо припинення діяльності однієї з таких «наливайок».

Як нам стало відомо, перевірити факти, викладені у зверненні, доручено заступнику міського голови Леоніду Перепелиці та Управлінню економіки і власності міськради. (Див. у нас — №Що робити з «наливайками»?..”). Скоріше всього до цієї роботи долучиться депутат міськради Олена Шпильова.

Ми будемо уважно спостерігати за перебігом подій навколо розгляду даного звернення та інформувати васильківців про вжиті заходи.

Разом з тим сподіваємось, що відповідні органи не обмежаться перевіркою лише об”єкта по вул. Грушевського,31, а й розглянуть ситуацію з «наливайками» в місті комплексно, з прийняттям необхілних рішень міськвиконкомом, а при потребі і міськрадою…

Було б дуже бажано, щоб громадськість міста надала владі посильну допомогу в наведенні порядку у зазначеному питанні…

 

 

Джерело: Рідне місто