Ще добу жив із тілом: у Києві чоловік забив до смерті рідного брата, – ФОТО

image
19 Липня 2023, 14:25
Поділитися:

У Києві під суд піде чоловік, який до смерті забив рідного брата. Після скоєного порушник ще добу перебував із загиблим у квартирі. Про вбивство він розповів своїм знайомим під час застілля, які повідомили до поліції. Фігурант перебуває під вартою.

Про це повідомили в поліції Києва.

Під суд піде чоловік, який до смерті забив рідного брата, Поліція Києва

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь, щоб не пропустили важливі події та завжди бути в курсі.

Нагадаємо, подія відбулась в квітні цього року у квартирі на вулиці Кирилівський. Тоді правоохоронці виявили у приміщенні тіло 52-річного киянина із численними тілесними ушкодженнями.

Досудовим розслідуванням було встановлено, що під час вживання спиртних напоїв між двома братами відбулась сварка, під час якої 39-річний порушник металевою палицею завдав численних ударів по голові та тулубу родича. Після скоєного зловмисник близько доби жив із тілом загиблого, вживав спиртні напої, а згодом розповів про подію своїм знайомим, – йдеться в повідомленні.

Згідно висновку експертів смерть потерпілого настала внаслідок відкритої черепно-мозкової травми з переломами кісток черепа.

Наразі матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом скеровано до Подільського районного суду для розгляду справи по суті. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.

Під суд піде чоловік, який до смерті забив рідного брата, Поліція Києва

Під суд піде чоловік, який до смерті забив рідного брата, Поліція Києва

Також ми писали раніше про те, що трагічний інцидент стався 24 червня, близько дев’ятої години вечора, на одній із вулиць міста Ірпінь. Між 41-річним чоловіком та компанією молодих людей виник словесний конфлікт. Потім виникла бійка, внаслідок якої старший чоловік опинився в лікарні, де помер від отриманих травм.

Крім того, розповідали, що в Голосіївському районі Києва чоловік викликав поліцію та заявив про пограбування і нанесення тілесних ушкоджень.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua