Щасливський ліцей укомплектується мультимедійним обладнанням на понад 1 млн гривень

image
25 Серпня 2023, 13:07
Поділитися:

25 серпня 2023 г. 13:06

Щасливський ліцей Пристоличної сільської ради планує до 30 листопада придбати для класів української мови та літератури, природознавства, англійської мови та юридично-правового комплекти мультимедійного обладнання, за 1,1 млн гривень.

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

18 серпня Щасливський ліцей Пристоличної сільради оголосив тендер на закупівлю мультимедійного обладнання для оснащення навчальних кабінетів, на що хочуть витратити 1 млн 140 тис. гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 26 серпня, а сам аукціон має відбутися 28 серпня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, планується придбати 4 комплекти мультимедійного обладнання, до якого входять: проектори, камери, ноутбуки для вчителів, принтери та маршрутизатори з бездротовою точкою доступу. Обладнання хочуть встановити в класах української мови та літератури, природознавчому, англійської мови та юридично-правовому.

Обладнання хочуть придбати до 30 листопада.

Нагадаємо, виконавчий комітет Ташанської сільської ради планує до 1 жовтня придбати 5 квадрокоптерів DJI MAVIC 3T, на які хочуть витратити 1,3 млн гривень.

Читайте: Ташанська сільрада закупить 5 квадрокоптерів Mavic

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона