«Шансу» – 25 років

image
1 Листопада 2021, 17:21
Поділитися:

|  01. 11. 2021

25 років тому Білоцерківський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Шанс» розпочав надавати послуги своїм пацієнтам. Сьогодні про цей соціальний заклад вже знають далеко за межами Білої Церкви, досвід його роботи вивчається як передовий в сфері дитячої реабілітації та успішної інтеграції особливих дітей в суспільство.

У День народження закладу – найкращі побажання фахівцям «Шансу» прозвучали від міського голови Геннадія Дикого та першого заступника міського голови Інни Новогребельської.

Очільник міста вручив директору закладу Альоні Івасюк відзнаку міського голови, а кращі працівники були відзначені грамотами та квітами.

«Для нас дуже важливо, щоб дітки з інвалідністю отримували професійну допомогу фахівців саме в рідному місті, адже коли з дитиною змалечку займаються, – то це дає їй великий шанс стати в майбутньому повноцінним членом суспільства», – наголосив Геннадій Дикий, та зазначив, що підтримка таких закладів серед головних пріоритетів місцевої влади.

Депутати Білоцерківської міської ради Ірина Дога, Олена Фастівська, Леся Крижешевська, Анатолій Ляшенко, Борис Смуток, Микола Дашкевич, Олександ Чучула, Олександр Балановський також привітали працівників зі святом, передали закладу професійний велотренажер та інші цінні подарунки.

Але найприємнішим подарунком став виступ вихованця закладу Євгена – пісня у його виконанні викликала бурхливі оплески та овації присутніх.

У «Шансі» створені сучасні та комфортні умови для ефективної фізичної реабілітації та інтелектуального розвитку дітей з порушеннями розвитку. Матеріально-технічне забезпечення Центру відповідає світовим стандартам, що дозволяє надавати послуги високої якості.

У Центрі панує атмосфера доброзичливості і взаєморозуміння, що, безсумнівно, в рази підвищує ефективність процесу реабілітації і позитивно впливає на настрій дітей.

Колектив закладу під керівництвом директора Альони Івасюк – це справжні професіонали, які вміють наполегливо працювати на результат.

Фотогалерея

 

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт