«Шахтар» веде перемовини щодо трансферів легіонерів

«Шахтар» веде перемовини щодо трансферів легіонерів
1 Червня 2022, 09:16
Поділитися:

Італійські ФК «Торино» та «Фіорентина» зацікавлені в гравцях донецького клубу.

Ізраїльський вінгер Манор Соломон в період літнього трансферного вікна може перейти до італійського «Торино». «Гірняки» готові відпустити свого легіонера, однак прагнуть отримати за нього не менше 15 млн євро. Наразі проходять торги, в результаті яких клуб Серії А намагатиметься знизити суму або домовитися про оренду гравця з правом викупу. 

Анонси матчів та прогнози експертів на поєдинки Серії А представлені на сторінці https://odds.ru/football/forecasts/tournament-italiya-seriya-a-2/.  

Також «Торино» не приховує зацікавленості у форварді «Дніпра-1». Трансфер 24-річного Артема Довбика дуже вірогідний. Однак на даний час у італійської команди є основний ударний форвард – це Андреа Белотті. Його контракт з командою закінчується в червні і вже тепер відомо, що на нього претендує «Мілан», «Наполі», «Рома», а також декілька клубів АПЛ та Прімери. Белотті вже отримав пропозицію від «Торино». Клуб пропонує нападнику продовжити контракт ще на 4 роки та зарплату у 3 млн євро на рік. Тож від рішення італійського нападника залежить майбутнє Артема Довбика.        Інша італійська команда – «Фіорентина», активно шукає заміну для Альваро Одріосоли. Іспанець був орендований у мадридського «Реала» і влітку має повертатися в розташування своєї команди. Керівництво флорентійського клубу цікавиться Додо. Контракт бразильского фулбека з «Шахтарем» розрахований до 31 серпня 2025 року.