Сезон калюж: гумове взуття для київських модниць

image
12 Листопада 2019, 11:19
Поділитися:

Осінь без дощу – не осінь. Проте це не привід ховатися вдома, адже навіть у похмуру погоду можна зробити прогулянку комфортною. Для цього треба правильно підібрати взуття.

Вдалим варіантом стануть гумові чоботи. Водостійкість, товста підошва, надійний обхват ноги, міцність – це основні складові взуття, які дозволять з легкістю «пережити» складні погодні умови.

Майже в усіх взуттєвих магазинах Києва можна придбати гумові чоботи будь-якого кольору та дизайну, з  підборами та без. Ціна на них стартує від 200 грн.

Дизайнери вміють дивувати і для екстраординарних людей створили прозорі гумові ботфорди на шнурівці та підборах. 

Стильними чоботами вважаються чоботи з дуже яскравими відтінками та принтами. Таке взуття чудово пасуватиме під однотонне, пастельне  пальто чи куртку, яскраво його відтіняючи.

Також гумове взуття чудово поєднується з спідницями вільного крою та звуженими джинсами чи брюками.

Як вибирати гумове взуття?

– Слід враховувати, що гума не розтягується. Тому уважно дивіться на розмір.

– Обирайте черевики з внутрішньою підкладкою, виготовленої з натуральних матеріалів – повсті або бавовни. Синтетичні вставки сприяють запотіванню ніг.

– Підкладка не повинна мати складок або грубих швів, інакше ноги будуть натиратися.

– Зовнішня поверхня черевиків повинна бути без пошкоджень, рівномірно пофарбована.

Догляд за таким взуттям зовсім не складний, головне – це вчасно їх просушити (але не на батареї!). Чистити такі чоботи можна за допомогою звичайної води або рослинного масла.

І ще важливий нюанс – гумові чоботи не пропускають не тільки воду, а й повітря. Тому носити їх бажано не більше чотирьох годин на день.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ