Сесія міськради підтримала петицію проти Борисполя як центра для Броварів | Трибуна

image
19 Червня 2020, 16:10
Поділитися:

24 депутати проголосували за підтримку петиції проти створення нового району з центром у Борисполі. Таке рішення щойно підтримали на позачерговому засіданні Броварської міської ради.

За підтримку петиції проголосували всі присутні обранці. На сесії не прийшли депутати з різних фракцій і деякі позафракційні представники громади.

Окрім іншого, під час сесії броварський міський голова повідомив про позов. Судитимуться із Кабміном через його рішення, яким вирішили забрати статус центру в Броварів, подали до суду.

Ігор Сапожко також розкритикував створення нових районів у принципі, зазначивши, що досі незрозуміло якими будуть повноваження префектів (представників президента) в них.

Зазначимо, про необхідність відсутності районів у принципі перед сесією і під час засідання наполягала також фракція Демократичного альянсу.

Присутні також закликали прийти із цим питанням на засідання сесії Київської обласної ради, яке відбудеться зранку в понеділок, 22 червня.

Обласний депутат Олег Іваненко також закликав сьогодні прийти на віче і підтримати підписом звернення до Верховної Ради України проти центру в Борисполі.

Фото – Антон Раков, © «Трибуна-Бровари»

Читайте також:

Бровари не Бориспільщина: сьогодні відбудеться акція протесту19 червня позачергова сесія: вимагають не створювати район із центром у БорисполіБориспільський VS Броварський: делегація з Броварів відстоювала думку громади. ВІДЕО

Post Views: 100

Monobank [CPS, API] UA

Джерело: Трибуна – Бровари