Серйозна ДТП на Зеленому папузі: KIA зіштовхнулась з УАЗом КП «Броваритепловодоенергія»

image
20 Листопада 2019, 20:47
Поділитися:

Сьогодні близько 16:00 на перехресті вулиць Михайла Грушевського та Ярослава Мудрого сталася ДТП. Червоний легковик КІА не розминувся із УАЗиком КП «Броваритепловодоенергія». У результаті – лобове зіткнення, двоє постраждалих і «тягнучка» з автівок, які намагаються об’їхати потрощений автотранспорт. Інформацію про обставини інциденту надають в поліції, свідками наслідків аварії стали журналісти «Трибуни Броварів».

Як розповідають представники Броварського відділу поліції, ДТП сталася орієнтовно о 16:00. Постраждалих двоє – водій УАЗа та водійка КІА, яка, попередньо, зламала руку. Присутні на місці інциденту поліціянти також зазначили, що в салоні УАЗа був іще пасажир, який не постраждав.

Про те, як саме рухались автівки, хто з учасників ДТП порушив правила дорожнього руху і хто, кінець кінцем, є винним у ДТП, правоохоронці не зазначають. У поліції вказують, що в залежності від результатів судмедекспертизи протягом доби вирішать, чи відкривати кримінальне провадження.

Журналіст «Трибуни Броварів» був на місці подій орієнтовно о 17:30. На той час постраждалих уже забрала «швидка». А працівники КП «Броваритепловодоенергія» порались навколо потрощеного УАЗика. Рух на перехресті ускладнений, «тягнучки» вибудовуються з усіх боків.

Фото – Дмитро Карпій, © «Трибуна Бровари»

Джерело: Трибуна Бровари