Сервіс «OleGo»: доставка ліків, продуктів, та ресторанної їжі в Броварах

image
30 Червня 2020, 16:01
Поділитися:

Карантин добігає кінця, а звичка купувати онлайн та замовляти з доставкою прийшлася вам до душі? Пропонуємо познайомитись з сервісом «OleGo» в Броварах!

Пунктуальні, ввічливі та уважні кур’єри виконають доставку вашого замовлення з магазину чи ресторану в будь-яку точку міста.

5 причин замовити доставку від «OleGo»:

Ви сплачуєте своє замовлення по чеку і виключно після доставки.Вам не доведеться виходити з дому і стояти в черзі, зрозумівши, що в метушні забули щось купити.Скориставшись послугою доставки «OleGo», ви отримаєте своє замовлення в найкоротші терміни, прямо до дверей вашого будинку.Ми працюємо без вихідних і святкових днів з 7:00 до 23:00.Привозимо замовлення в будь-яку точку Броварів.

Як це працює:

Ви складаєте список покупок, в таких торгових точках як: Сільпо, АТБ, Фора, Варус, РЦ та всіх ринках нашого міста, а ми доставляємо його до ваших дверей! Також ми здійснюємо закупівлю і доставку лікарських препаратів з будь-якої аптеки в місті.

І навіть, якщо ви просто зголодніли і вирішили перехопити щось смачненьке, ми виконаємо ваше замовлення і здійснимо доставку з будь-якого ресторану в нашому місті, в тому числі – мережі «McDonald’s». Більше того, оформлюючи замовлення з ресторанів «BLACK WOOD» і «ВАХ Хінкалі» через сервіс «OleGo», ви отримуєте 10% знижки на своє замовлення!

Вартість доставки складає 50 грн

Наші контакти:

+38 (096) 677 08 99 – Олег

Сторінка для замовлень

Джерело: Новости Броварів