Сергій Тимофєєв завітав з робочим візитом до Студениківської ОТГ

image
16 Серпня 2019, 15:50
Поділитися:

З робочим візитом завітав на Київщину Сергій Тимофєєв, начальник Управління фізичної культури і спорту Київської ОДА. Метою поїздки стали зустрічі з представниками влади та спортивної спільноти регіону, огляд спортивної інфраструктури області.

Так, проведено інспекцію в Студениківській ОТГ, Березані та Баришівці.

В Студениківській об’єднаній територіальній громаді, що розташувалася на Переяславщині, делегацію зустріла голова ОТГ Марія Лях. Обговорили досягнення й проблемні питання регіону на спортивній ниві, а також міні-футбольне поле, яке зводиться на території громади. Марія Олександрівна зробила екскурсію, де продемонструвала як щодня змінюється на краще ввірена їй ОТГ, адже Студеники є однією з найстарших об’єднаних територіальних громад на Київщині.

Після чого проінспектували будівництво вищезгаданого майданчика для міні-футболу зі штучним покриттям розміром 42×22 м, що зводиться с селі Переяславське. Як показала інспекція – основа під майданчик вже готова.

Зауважимо, що будується спортоб’єкт в рамках державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України». Фінансується будівництво з державного бюджету України та місцевих бюджетів порівну, 50х50.

Поряд з майбутнім майданчиком збудовано новий навчальний заклад, який планує прийняти учнів вже цього начального року. Відкриття заплановано на 30 серпня.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація