Сергій Даніш розповів про майбутнє коцюбинських доріг

image
8 Лютого 2019, 13:35
Поділитися:

На ремонт доріг у Коцюбинському у бюджеті селища на 2019 рік передбачено необхідні кошти. Про це розповів в.о. селищного голови Сергій Даніш. За його словами, оновлення доріг Коцюбинського – одне з найбільш принципових для команди питань. 

“Шановні мешканці Коцюбинського, наша команда повністю розділяє Ваше обурення станом доріг у селищі. Ми і наші родичі теж щодня їздимо цими дорогами, оминаючи величезні вибоїни. Протягом трьох останніх років депутати Коцюбинського селищної ради неодноразово виділяли кошти на капітальні і поточні ремонти доріг. Але, на жаль, нічого так і не робилося. Для цього у бюджеті селища на 2019 рік уже передбачено необхідні кошти”, – зазначив Даніш.

Як повідомив в.о. селищного голови, 2 млн 700 тис. грн виділено на капітальний ремонт всієї вулиці Бакала. Крім того, на цій вулиці планують повністю замінити систему водопостачання та облаштованти ливневу каналізацію. Відповідні проекти уже готові. Також заплановано капітальний ремонт вулиці Пономарьова (від вул. Доківська до бібліотеки) із повною заміною аварійної теплотраси. На інших вулицях Коцюбинського зроблять ямковий ремонт і на це теж уже передбачені гроші у бюджеті.

“Звичайно, що серед зими такі роботи не робляться! Як тільки дозволять погодні умови, одразу ж візьмемось за дороги. Дякую усім за розуміння!”, – підсумував Сергій Даніш.

Читайте також: У Коцюбинському встановлять нові каналізаційні люки

Джерело: Правда Ірпеня