Сережка – прикраса яка підійде і пані і джентльмену

image
15 Листопада 2023, 10:21
Поділитися:

Якщо ви думаєте що сережки то суто жіноча прикраса, Ви помиляєтеся. Згадайте фільми про піратів. Там обов’язково буде головний герой, у якого у вусі красується золоте кільце, причому досить великих розмірів.

Сучасні джентльмени, якщо вони не з сфери Шоубізу, кільця у вухах не носять. Але невеликих розмірів сережка, золота чи срібна з каменем чи без – дуже популярний аксесуар. Виробники прикрас відчувають запити покупців і пропонують в своїх колекціях стильні моделі для чоловіків. В чоловічих серіях представлена сережка соло (в різному дизайнерському виконанні). Але це ще не все, існують і особливі жіночі моделі, які теж носять по одну і вони теж доступні в колекціях мануфактур, а відповідно і на сайті інтернет магазину УкрЗолото.

Золоті чи срібні варіації?

Все залежить від ваших смакових уподобань. Головне, щоб сережка гармоніювала з іншими прикрасами і аксесуарами. Для того щоб уникнути непорозумінь, а точніше не порушити ювелірний етикет, солідним джентльменам експерти зразу радять купити сережку з золота. Така модель актуальна і під діловий костюм, і під клубний піджак, і навіть під смокінг. А от молоді хлопці або поціновувачі байкерського брутального стилю можуть експериментувати з моделями зі срібла. Щодо панянок, то якщо мова йде про одну сережку – вона теж має бути виконана з того самого металу, з якого виконані всі інші прикраси, які ви вирішили одягнути, щоб створити стильну комбінацію.

Напевно для того щоб у споживачів різної статі та віку та навіть статусу була можливість підібрати аксесуар відповідний, мануфактури пропонують сережки:

  • Золоті;
  • Срібні;
  • З платини
  • З камнями;
  • Без декору.

І в кожній групі обов’язково будуть свої підгрупи. Так, якщо це золоті сережки, то у вас є можливість обрати між голдом червоним, білим або жовтим. Якщо це срібло, асортимент включає моделі з позолотою, чорнінням, родієвим покриттям. Щодо каменів, тут можуть використовуватися різні дорогоцінні або напівдорогоцінні камені. Це впливає і на зовнішній вигляд прикраси і на її вартість. Окрім каменів для декору можуть використовуватися кераміка, емаль, техніка діамантового гранування. Але це частіше коли мова йде про жіночі сережки. Тоді як декор чоловічих екземплярів дуже лаконічний і строгий. Хоча, джентльмени теж собі не відмовляють у розкоші, і залюбки купують сережку з золота або платини декоровану діамантом.

Оскільки колекцій дуже багато і моделей в них теж, то вибір у покупців майже необмежений. І навіть якщо для вас головним питанням буде ціна, тут теж є варіації. Адже в колекціях є вироби і преміальні і в середньому сегменті. Коли ви хочете зробити презент своєму коханому – загадайте про таку прикрасу як сережка. Одна сережка точно прийдеться до смаку сучасному денді, який завжди хоче виглядати стильно і модно. А консультанти UkrZoloto завжди раді вам допомогти з підбором кращої моделі.